Dolaptan Ekran Kartı Alınır mı?

Halil1438

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar Merhaba
Bi sorum olacaktı
Dolap Uygulaması üzerinden bi ekran kartı gördüm Fiyatı da baya uygundu neredeyse piyasanin yarı fiyatınaydi ve alırsam sorun olur mu diye aklımda soru işareti kaldı siz bu konuya ne diyorsunuz aynı satıcı diğer ürünleride ucuza satıyor

Dolap pek sağlıklı bir yer değil kart almak için ancak test verileri mevcutsa ilanda ve fiyatı iyiyse tercih edilebilir.

Dolap pek sağlıklı bir yer değil kart almak için ancak test verileri mevcutsa ilanda ve fiyatı iyiyse tercih edilebilir.
3060 ti yi 8k ya koymuş furmark testleri de var ama diğer kartları fln da ucuza koymuş
Genel olarak ucuza koymuş 3060 i 6.5k ya koymuş güven konusunda dolandırıcı mı acaba diye düşünmedim değil

3060 ti yi 8k ya koymuş furmark testleri de var ama diğer kartları fln da ucuza koymuş
Genel olarak ucuza koymuş 3060 i 6.5k ya koymuş güven konusunda dolandırıcı mı acaba diye düşünmedim değil
Almak istiyorum yazar mısın ne diyecek

o kadar ucuza koyduysa belli ki bir şeyi vardır 3060a 8500e bile çok rahat alıcı var güvenilmez
1780574236505.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,368
Üyeler
196,943
Son üye
onuryazdag
Geri