Oyun Oynarken Ekranda Titreme

Reaksiyon skoru
12
Oyunlar oynarken ekranda titreme oluyor fpste herhangi bir drop vesayre yok fps sabitlemek işe yaramadı yardımcı olabilir misiniz çok sinir bozucu bir şey bu ekran kaydında da gözüküyor özellikle silahın dürbününe bakarsanız daha net göreceksiniz. FPS 230-260 civarı ekranımda 210 hz.

Sistemim: rtx 5070, ryzen 7 7800x3d, ram 16x2 5600 mhz cl46,
G-Sync açık.
Bios güncel.
Ekran kartı driver güncel.
AMD Chipset driver güncel.
Windows güncel.

Silahın titremesi mi? Hiç fikrim yok. Ayarlara bakın, bende Delta Force oynuyorum orda gerçek olsun diye animasyon fln diye ayar vardı, kapatınca herhalde reload fln yapmayacak bilmiyorum kapatmadım, çünkü seviyorum. Oyundan olabilir yani.

Oyunla alakalı olduğunu neden düşünmüyosunuz? Başka fps oyunlarında da aynı “silah” titremesi var mı mesela?

Monitor de dynamic kontrast Varsa kapat

Monitor de dynamic kontrast Varsa kapat
aynı monitörü kullanıyoruz öyle bir şey göremedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyunla alakalı olduğunu neden düşünmüyosunuz? Başka fps oyunlarında da aynı “silah” titremesi var mı mesela?
valorantta denedim bir de böyle bir sorun yok. Senin sorduğun soruya gelince pubg ile ilgili olduğunu düşünmek istemedim oyunun büyüklüğü ve popülerliği sizlerinde bildiği üzere çooook fazla ama galiba dediğin gibi oyunla alakalı :/

valorantta denedim bir de böyle bir sorun yok. Senin sorduğun soruya gelince pubg ile ilgili olduğunu düşünmek istemedim oyunun büyüklüğü ve popülerliği sizlerinde bildiği üzere çooook fazla ama galiba dediğin gibi oyunla alakalı :/

Çünkü sadece silahla alakalı. Etrafta titreme yok. Pubgsel durum

Çok popüler olunca oyun iyi mi oluyor :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,118
Üyeler
196,901
Son üye
RyzeMontero
Geri