Asus Tuf 5070 Bu Fiyata Almaya Değer mi?

İkinci el düşünürmüsünüz hocam
Yok hocam bu zamana kadar 2. El kullandım hep bu sefer sıfır adıma faturalı alıcam kafaya koydum yoksa 2.el de 5070ti vardır uygun fiyata ama cw falan çıkarsa iadede edemem o yüzden sıkıntı benim için

Sorunlu yazılım desteği veriyor :)

Örnek Rx400 serisi hatalarıyla boğuşurken 500 serisi çıktı, 400 daha çok hata aldı, sorunları çözülmeden rafa kalktı kartlar, aynısı Rx500 için de söylenebilir ben Rx590 kullanıyordum kartın sorunları çözülecek diye beklerken kart Rx570 oldu voltaj kısa kısa, sorunları hiçbir zaman çözülmedi. Sonra Rx5000 serisi zaten ölü doğdu onu geçtim, 6000 serisi sorunları 7000 gelince arttı. Amd önce hatalarını çözemediği kartlarını toplatsın.
Sorunlu yazılım desteği veriyor :)
bunun üzerine çıkıp bişey diyemem hocam, haklısınız. inşallah amd geçmiş hatalarından ders alırda 90 serisini öldürmez:)

msi gaming trio 5070 i aldım amazondan arkadaşlar maalesef coil whine abartı şekilde mevcut kartta iade işlemi başlatıcam tuf 5070 deniycem birde şansa artık bakıcam jelatinlerini vs sökmedim sadece montaj yaptım böyle bi sorun çıkar diye amazon sorun çıkarmadan iade alır umarım kartı güzel bi fiyata almıştım 38.900 e ama kısmet değilmiş bu kadar para verip o sesi çekemem o yüzden iade ediyorum

Merhaba arkadaşlar ASUS TUF 5070 ekran kartı almayı düşünüyorum Amazon tarafından satılıyor şu an indirimli hali 42 bin Gaming Trio 39 bin aradaki 3K fiyat farkını verebiliyorum anakartım da TUF serisi sizce anakartım la aynı tasarımda ki kartı alıp geçsem iyi olur mu 42 bin çok pahalı mı bu model için memnun kalmazsam en kötü iade ederim diye düşünüyorum Amazon'da sorun çıkmadığını bildiğimiz için.
Bir dönem ben de 5070 i kafaya takmıştım sıfırları 33 40 arası marka modellere göre değişiyordu daha sonra 9070 XT yi keşfettim 5070 ti ile aynı saf gücü veriyor zorlarsan 4k da bile oynayabiliyorsun ve fiyat olarak da 5070 ile aynı gibi hatta daha uyguna modelleri de var

Bir dönem ben de 5070 i kafaya takmıştım sıfırları 33 40 arası marka modellere göre değişiyordu daha sonra 9070 XT yi keşfettim 5070 ti ile aynı saf gücü veriyor zorlarsan 4k da bile oynayabiliyorsun ve fiyat olarak da 5070 ile aynı gibi hatta daha uyguna modelleri de var
bu cw olayı çok sıkıntı bildiğin ötüyor bana denk geldi şansa tuf alıcaktm aradaki 2 3 lira fazla vermiyim dedim belki onda çıkmazdı belli olmaz tabi ama iade sonrası üstüne 3 4 bin koymam gerekicek tuf için umarım ondada sorun çıkmaz

bu cw olayı çok sıkıntı bildiğin ötüyor bana denk geldi şansa tuf alıcaktm aradaki 2 3 lira fazla vermiyim dedim belki onda çıkmazdı belli olmaz tabi ama iade sonrası üstüne 3 4 bin koymam gerekicek tuf için umarım ondada sorun çıkmaz
rog alsan da cw çıkabilir o şans işi
5070 alacaksan 30kdan fazla verme bence fazlası israf

soğutması ve fan sessizliği iyi olan model almak istediğim için biraz fazla vereblirim sorun değil benim için yeterki şu cw çıkmasın
Hocam bu kartlar güç çekiyor yani şuan piyasadaki bütğn 5080 5070ti cw var yani bunda hiö yok denicek bir model yokki zaten sana gelende biraz fazla olmuş olabilir o biraz şans işi

Hocam bu kartlar güç çekiyor yani şuan piyasadaki bütğn 5080 5070ti cw var yani bunda hiö yok denicek bir model yokki zaten sana gelende biraz fazla olmuş olabilir o biraz şans işi
İşte çok abartılı olduğu için iade edicem

5070 e 30k dan fazla verenler ne yaşıyor ya

5070 e 30k dan fazla verenler ne yaşıyor ya
şu an en az 33 bine satılıyor hocam zaten en düşük modeli bana indirimle trio 36 ya geldi 3 bin soğutma tasarım için verilebilir bi rakam ne varki bunda normal bi durum herkesin zevki farklı sorun o değil cw olayı can sıktı derdimiz o fiyat karşılaştırması yapmıyoruz şu an bilgin olsun.

şu an en az 33 bine satılıyor hocam zaten en düşük modeli bana indirimle trio 36 ya geldi 3 bin soğutma tasarım için verilebilir bi rakam ne varki bunda normal bi durum herkesin zevki farklı sorun o değil cw olayı can sıktı derdimiz o fiyat karşılaştırması yapmıyoruz şu an bilgin olsun.
31k ya 9070xt alınıyorken 5070 e para vermek biraz garip

Geri