40-50 K Bandında Laptop Tavsiyesi

eciabi

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar bu fiyat bandında bir laptop almak istiyorum çoğunlukla oyun için olacak. Dikkat etmem gereken unsurlar hakkında bilgilendirebilir misiniz ?

Hangi oyunları oynuyorsunuz mesela? 5050-5060 ekran kartlı laptop alırken ekran kartı watt değerinin 100'den aşağı olmamasına, ekran sRGB değerinin 100 olmasına, RAM'in en az 16 GB olmasına ve çok ısınan bir işlemci ise kasa kalitesine dikkat etmeniz gerekli.

Genellikle hikayeli oyunları daha çok oynuyorum. RDR2 ,GOW serisi vb. tabi bunun yanında arkadaşlarımla oynadığımız mmorpg oyunlar da var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi oyunları oynuyorsunuz mesela? 5050-5060 ekran kartlı laptop alırken ekran kartı watt değerinin 100'den aşağı olmamasına, ekran sRGB değerinin 100 olmasına, RAM'in en az 16 GB olmasına ve çok ısınan bir işlemci ise kasa kalitesine dikkat etmeniz gerekli.
Bu bantta ve sizin saydığınız bileşenlere sahip örnek gösterebileceğiniz bir laptop var mı ?

Genellikle hikayeli oyunları daha çok oynuyorum. RDR2 ,GOW serisi vb. tabi bunun yanında arkadaşlarımla oynadığımız mmorpg oyunlar da var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu bantta ve sizin saydığınız bileşenlere sahip örnek gösterebileceğiniz bir laptop var mı ?
Bütçenin 54'e çıkması lazım. Normalde Lenovo LOQ da önerecektim fiyatı 52'ye çıkmış onun yerine TUF daha mantıklı diye atmadım.
Önce laptopu alayım sonra RAM eklerim derseniz bunu da alabilirsiniz kalitesi TUF kadar iyi değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,307
Üyeler
198,100
Son üye
sunlesscc
Geri