Windows 10'a Geçilir mi?

anilg1310

80+
Reaksiyon skoru
225
Merhaba gerçekten Windows 11'in şişip şişip hantallaşmasından çok sıkıldım artık. IoT Enterprise'lar AtlasOS'ler şunlar bunlar denedim ama hepsi aynı kadere mahkum.
Beni tek korkutan 2026 Ekim'de NVIDIA driver desteği almayacakmış artık Windows 10'da (güvenlik güncellemeleri hariç Windows Update tarafında da böyleymiş.)
Ne diyorsunuz ne yapmalıyım?

tema karanlık olduğu için zar zor okudum. Ben win 10da epey takıldım artık güncelleme desteği haberini görünce geçtim 11e fazla zorlamanın anlamı yok yarın öbür gün 12 çıkartacaklar her türlü geçirecekler bizi

Oynadığın oyunlar, kullandığın uygulamalar destekleniyorsa uygun bir Linux'a geç; geçemiyorsan da Windows 11'de kal.

Merhaba gerçekten Windows 11'in şişip şişip hantallaşmasından çok sıkıldım artık. IoT Enterprise'lar AtlasOS'ler şunlar bunlar denedim ama hepsi aynı kadere mahkum.
Beni tek korkutan 2026 Ekim'de NVIDIA driver desteği almayacakmış artık Windows 10'da (güvenlik güncellemeleri hariç Windows Update tarafında da böyleymiş.)
Ne diyorsunuz ne yapmalıyım?
Linux denemediyseniz linux mint öneririm eğer linuxu sevip minti sevmezseniz diğer distrolara bakabilirsiniz ama birden fazla distroyu karşılaştırarak kendinizi bunaltmayın
Uygulama desteklerine de bakmanız lazım bazı uygulama/oyunlar linuxda desteklenmeyebilir (wine ile açılabiliyo bazıları ama hepsi değil)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Desteklemiyor hayır.
Yeni gördüm
Dön w10 a dene şansını

Desteklemiyor hayır.
Valla o zaman W11'de kalacaksın yapacak bir şey yok. Windows 11'i sıfırlayıp hizmetleri falan fistan kapat RAM'i falan az da olsa yükten kurtar öyle kullan bari.

SONUNA KADAR DEVAM DİBİNE KADAR DEVAM EDECEĞİZ EN SON W10 PATLAMAYA YAKIN MECBUR 11 E GEÇERİZ AMA ŞİMDİLİK BİRAZ RAHAT OLUN SONRA GEÇERİZ

W10 mükemmel ya.
Özelden yazın hızlandırılmış gereksiz uggulamalar kaldırılmış win10 iso paylaşayım.

Yağ gibi valla devam 10'dan.
1780599630841.webp

Linux denemediyseniz linux mint öneririm eğer linuxu sevip minti sevmezseniz diğer distrolara bakabilirsiniz ama birden fazla distroyu karşılaştırarak kendinizi bunaltmayın
Uygulama desteklerine de bakmanız lazım bazı uygulama/oyunlar linuxda desteklenmeyebilir (wine ile açılabiliyo bazıları ama hepsi değil)

Yeni gördüm
Dön w10 a dene şansını
PP güzelmiş selam olsun. :D

Valla o zaman W11'de kalacaksın yapacak bir şey yok. Windows 11'i sıfırlayıp hizmetleri falan fistan kapat RAM'i falan az da olsa yükten kurtar öyle kullan bari.
Konuyu tekrar oku hocam sen bir

Yağ gibi valla devam 10'dan.
Alıntıyı görüntüle

PP güzelmiş selam olsun. :D
Ve Aleyküm Selam. :D

hizmetleri falan fistan kapat demişsin ya hani, Zaten konunun başında şunu demişim: "IoT Enterprise'lar AtlasOS'ler şunlar bunlar denedim ama hepsi aynı kadere mahkum."

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,064
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri