Thunderobot Rs16 Alınır mı?

Hocam bu laptop kağıt üzerinde fiyatına kıyasla harika ötesi. Sanırım malzeme kalitesi çok iyi değilmiş ama bu özelliklerle kesinlikle alınır

Hocam bu laptop kağıt üzerinde fiyatına kıyasla harika ötesi. Sanırım malzeme kalitesi çok iyi değilmiş ama bu özelliklerle kesinlikle alınır
RS16 kullanıyorum malzeme kalitesi GameGaraj laptoplar ile hemen hemen aynı. Laptop turbo modda işlemci sıcaklığını otomatik 90'a sabitliyor daha fazla ısınmıyor ekran kartı da max 83'leri görüyor. Sistem bu sıcaklıklarda rahat ekran kartı 115W ve işlemci 55W sağlıyor.

O işlemci çok başka seviye bu arada, profesyonel işini de çok iyi yaptırır muazzam oyun da oynatır. Watt değerleri de çok iyi adaptörü de 250w olması lazım harcadığından fazlasını sağlıyor yani

O işlemci çok başka seviye bu arada, profesyonel işini de çok iyi yaptırır muazzam oyun da oynatır. Watt değerleri de çok iyi adaptörü de 250w olması lazım harcadığından fazlasını sağlıyor yani
Sağlamaktan faylasını yapıyor hocam. İşlemci güzel CS'de düşük ayarlarda 350-400 FPS alıyorum, 300 Hz monitör ile yağ gibi akıyor.
Hocam laptop güzel cidden alınır, alınmaz diyenlere bakmayın. Bana göre eksileri şunlar.
HX işlemci olduğu için boşta 58-60 derece çalışıyor.
Adaptör kablosu uzun ama uç kablo kısa olduğu için masa gibi yerlere koyarken çok ortada kalıyor.
Windows kurarken internet simgesi yoktu driverleri tek tek indirip güncellemek zorunda kaldım. Belki satın alırsınız diye güncellemeniz gereken driverleri fotoğraf olarak bırakıyorum, Global sitesinden indirebilirsiniz.
Klavyede büyük enter var, uzun zamandır küçük enter klavye kullanıyorum büyük enter başlarda zorladı.

Ekler

• 1780611918608.webp
    1780611918608.webp
    22.7 KB · Hit: 1
Son düzenleme:
Sağlamaktan faylasını yapıyor hocam. İşlemci güzel CS'de düşük ayarlarda 350-400 FPS alıyorum, 300 Hz monitör ile yağ gibi akıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam laptopu aldığıma pişman değilim bana göre eksileri şunlar.
HX işlemci olduğu için boşta 58-60 derece çalışıyor.
Adaptör kablosu uzun ama uç kablo kısa olduğu için masa gibi yerlere koyarken çok ortada kalıyor.
Windows kurarken internet simgesi yoktu driverleri tek tek indirip güncellemek zorunda kaldım.
Almayı düşünüyordum ben de ama evde 6 laptop, 2 PC, 1 switch, ps4, ps5, tabletler vs var. Bir şey daha alsam benim hanım kesecek beni

Geri