🔥İndirim İtopya 18.00 / 23.00 Ultra İndirimleri

boş kasa lazım hala psulu satıyor...

Doğan slx Gls falan var listede

Ekler

• hq720.webp
    hq720.webp
    13.5 KB · Hit: 10
  • Beğen
Reaksiyonlar: eraa
Ne gariptir ki iyi indirimli ürünler anında fiyatı gelmiyor (9900x z890m 9700x) ama ortalama altı bir gün hemen güncelleniyor...
Site de şu şekil dolaşıyor malum firma çalışanları :D

rampage değil bitfenix ya da fazeon olsa şu alınabilirmiş https://www.itopya.com/rampage-azza-v2-1000w-80-tempered-glass-argb-type-c-siyah-atx-gaming-kasa_u30268?utm_source=donanimarsiv&utm_medium=forum&utm_campaign=azza v2 1000w&utm_term=ultrafiyat
zaten çoğu calisan önceden listeyi bildikleri için çokta dert değil onlara :kekw: sonra sızdırıyorlar sağda sola gankilerine :kizginpeepo:

1 tane adam akıllı ssd bekliyorum 1tb yada 500 gb psu falan geliyor 3 4 gündür. ya kardeşim bu indirim değil. Abdullah abi de yapıyor bunu. Elinde kalan kullanmadığı ürünleri sağolsun düşük fiyattan bize satıyor. Abdullah abinin yaptığı indirimler bundan daha iyi. Bari indirim yazmayın sayamadığımız stokta kalan ürünleri veriyoruz yazın ona göre bakalım. (ULTRA İNDİRİMLER!) aynen kral haber edersin ultra multra. Ürünün elinde kalmasını geçtim fiyatların %80 i piyasayla neredeyse aynı zaten 70 ürün olmasın 10 20 ürün olsun ama adam akıllı bi indirim olsun. Koskoca firma ne olur 15 20 ürünü biraz uygun fiyattan verseniz batarmısınız? Adınız duyulur müşteri çekersiniz memnuniyet artar. Ama nerdeeeee. Millet gelsin burda sitenin başında beklesin f5 atsın sen gel adamın önüne 15 tane psu koy :D şaka gibi

zaten çoğu calisan önceden listeyi bildikleri için çokta dert değil onlara :kekw: sonra sızdırıyorlar sağda sola gankilerine :kizginpeepo:
yok onu demek istemedim :D
mesela ürün 6 da indirime girecek diye bekliyorsun ama bazen geç giriyor ya hani ne zaman gireceğini anında girmiyorsa anca f5 atarak bulabilirsin ama fiyatı ayarlayan yanındaysa sepete atar bekler :D

mesela ürün 6 da indirime girecek diye bekliyorsun ama bazen geç giriyor ya hani ne zaman gireceğini anında girmiyorsa anca f5 atarak bulabilirsin ama fiyatı ayarlayan yanındaysa sepete atar bekler :D
biz f5 atana kadar gankileri aliyor zaten itopyanin bizde indirim nerde diye ekrana bakiyoz sonra baktı ortalık sakinleşince gene uçundan gösteriyorlar indirimleriki hit gelsin :kekw:

biz f5 atana kadar gankileri aliyor zaten itopyanin bizde indirim nerde diye ekrana bakiyoz sonra baktı ortalık sakinleşince gene uçundan gösteriyorlar indirimleriki hit gelsin :kekw:
bence popüler konu tarafında olmaması gereken bir konu sonuçta bi -reklam artık her yanlışıkla bastığımda en kötü kampanyayı tekrar görürüz

sepete attığımız ürüne indirim geldi mi otomatik uygulanıyor mu ya? öyleyse istediğimiz ürünleri sepete atıp bekleyelim reset ata ata hangisi tutarsa 🕵️‍♂️

Gaming gecesi de öyle fiyatlar öncesinde paylaşılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,580
Üyeler
196,996
Son üye
alejandro42
Geri