zaten çoğu calisan önceden listeyi bildikleri için çokta dert değil onlaraNe gariptir ki iyi indirimli ürünler anında fiyatı gelmiyor (9900x z890m 9700x) ama ortalama altı bir gün hemen güncelleniyor...
Site de şu şekil dolaşıyor malum firma çalışanları
rampage değil bitfenix ya da fazeon olsa şu alınabilirmiş https://www.itopya.com/rampage-azza-v2-1000w-80-tempered-glass-argb-type-c-siyah-atx-gaming-kasa_u30268?utm_source=donanimarsiv&utm_medium=forum&utm_campaign=azza v2 1000w&utm_term=ultrafiyat
yok onu demek istemedimzaten çoğu calisan önceden listeyi bildikleri için çokta dert değil onlarasonra sızdırıyorlar sağda sola gankilerine
![]()
biz f5 atana kadar gankileri aliyor zaten itopyanin bizde indirim nerde diye ekrana bakiyoz sonra baktı ortalık sakinleşince gene uçundan gösteriyorlar indirimleriki hit gelsinyok onu demek istemedim
mesela ürün 6 da indirime girecek diye bekliyorsun ama bazen geç giriyor ya hani ne zaman gireceğini anında girmiyorsa anca f5 atarak bulabilirsin ama fiyatı ayarlayan yanındaysa sepete atar bekler![]()
bence popüler konu tarafında olmaması gereken bir konu sonuçta bi -reklam artık her yanlışıkla bastığımda en kötü kampanyayı tekrar görürüzbiz f5 atana kadar gankileri aliyor zaten itopyanin bizde indirim nerde diye ekrana bakiyoz sonra baktı ortalık sakinleşince gene uçundan gösteriyorlar indirimleriki hit gelsin![]()
sepete attığımız ürüne indirim geldi mi otomatik uygulanıyor mu ya? öyleyse istediğimiz ürünleri sepete atıp bekleyelim reset ata ata hangisi tutarsayok onu demek istemedim
mesela ürün 6 da indirime girecek diye bekliyorsun ama bazen geç giriyor ya hani ne zaman gireceğini anında girmiyorsa anca f5 atarak bulabilirsin ama fiyatı ayarlayan yanındaysa sepete atar bekler![]()
Gaming gecesi de öyle fiyatlar öncesinde paylaşılıyoryok onu demek istemedim![]()
orasini biz bilemeyizde hep yeni üyeler itopya konularına yaziyor çok garip dimibence popüler konu tarafında olmaması gereken bir konu sonuçta bi -reklam artık her yanlışıkla bastığımda en kötü kampanyayı tekrar görürüz
lian li beni üzdü platium power lazım yapay zeka otobot adamGaming gecesi de öyle fiyatlar öncesinde paylaşılıyor