İbrahim000
80+
- Reaksiyon skoru
- 96
Horizon 6 alacaktımda, oynayıp pişman olanlar var mı? Sizce alayim mi? 4 ve 5'i oynadımda, 2 bin küsur TL verip Horizon 6 almak konusunu biraz düşünüyorum da. Öneriniz nedir?
Gamepass alHorizon 6 alacaktımda, oynayıp pişman olanlar var mı? Sizce alayim mi? 4 ve 5'i oynadımda, 2 bin küsur TL verip Horizon 6 almak konusunu biraz düşünüyorum da. Öneriniz nedir?
Standart mı aldınız Premium muAlıntıyı görüntüle
Finallerden sonra devam.
Premium ama fazladan verecek paran yoksa bir şey kaçırmazsın normal alsan da.Standart mı aldınız Premium mu
Daha önce hiç bi oyuna 2k küsür vermemiştim, 1000 tl üstüne çıkmamıştım öyle diyim. Şuan buna 2 küsür K verip pişman olur muyum diye düşünüyorumda. Horizon 5'ten baya baya farklı bir oyun diyebilir misiniz sadece map mi değişmiş? Sizce.Premium ama fazladan verecek paran yoksa bir şey kaçırmazsın normal alsan da.
Keske full paketi alsam dedim 40 50 küsür verdim yükseltme için ana oyunuda satıyoHorizon 6 alacaktımda, oynayıp pişman olanlar var mı? Sizce alayim mi? 4 ve 5'i oynadımda, 2 bin küsur TL verip Horizon 6 almak konusunu biraz düşünüyorum da. Öneriniz nedir?
4' ü 850 saat oynadım. 5' i 340 saat oynadım. İşin açığı aşırı farklı bir oyun olduğunu söyleyemem. Ama atmosfer olarak olsun grafik olarak olsun farklı bir oyun sayabiliriz. Ama öyle bir harita var ki bütün eksileri kapatır öyle söyleyeyim. Bir de sonunda araba sesleri güzelleşmiş 2 oyundur rezildi, aklınızda bulunsun.Daha önce hiç bi oyuna 2k küsür vermemiştim, 1000 tl üstüne çıkmamıştım öyle diyim. Şuan buna 2 küsür K verip pişman olur muyum diye düşünüyorumda. Horizon 5'ten baya baya farklı bir oyun diyebilir misiniz sadece map mi değişmiş? Sizce.
Anladım, Sizde ekran kartı nedir bu arada? Bende 4050 vardı da inceleme videolarına baktıktan sonra almayı düşünüyorum duruma göre.4' ü 850 saat oynadım. 5' i 340 saat oynadım. İşin açığı aşırı farklı bir oyun olduğunu söyleyemem. Ama atmosfer olarak olsun grafik olarak olsun farklı bir oyun sayabiliriz. Ama öyle bir harita var ki bütün eksileri kapatır öyle söyleyeyim. Bir de sonunda araba sesleri güzelleşmiş 2 oyundur rezildi, aklınızda bulunsun.
5070TI var hocam, 2K Ultra' da DLSS Q 120 civarı oynuyorum.Anladım, Sizde ekran kartı nedir bu arada? Bende 4050 vardı da inceleme videolarına baktıktan sonra almayı düşünüyorum duruma göre.
iade edebiliyosun zaten 2 saat dolana kadar oyna iade edersin beğenmezsenDaha önce hiç bi oyuna 2k küsür vermemiştim, 1000 tl üstüne çıkmamıştım öyle diyim. Şuan buna 2 küsür K verip pişman olur muyum diye düşünüyorumda. Horizon 5'ten baya baya farklı bir oyun diyebilir misiniz sadece map mi değişmiş? Sizce.