❌İndirim Bitti! ParaFly Kredi Kartı İlk Başvuru 25 Bin Üzeri 10000 TL Parafpara

Müşteri hizmetleri de öyle söylemişti şimdi siz deyince hatırladım. Alınan ürünün tutarı puana eşit veya daha az olması lazım diye. Ama yanlış değilsem N11 için kartı sıfırdan kaydediyormuş gibi girince görüyor falan diyenler vardı ama tutar konusu muhtemelen herkeste öyledir. Gerçekten saçma ama yapacak bir şey yok teşekkür ederim.
Websitesinde çıkmıyor. N11 Mobil uygulamada ödeme ekranında tüm kart bilgilerini girince altında puan kullan diye seçenek çıkıyor.

Yine de kullanamadım. Alacağım ürün puandan küçük olmasına rağmen banka sms kodunu giriyorum onaylıyor N11 ekranına dönünce ödeme alınamadı diye hata veriyor. Halkbanka talep açtırdım bugün.

Websitesinde çıkmıyor. N11 Mobil uygulamada ödeme ekranında tüm kart bilgilerini girince altında puan kullan diye seçenek çıkıyor.

Yine de kullanamadım. Alacağım ürün puandan küçük olmasına rağmen banka sms kodunu giriyorum onaylıyor N11 ekranına dönünce ödeme alınamadı diye hata veriyor. Halkbanka talep açtırdım bugün.
Valla benim denediğim ürün puandan fazlaydı hiç çıkmadı. Hem telefondan hem mobilden denedim.

Bir bilgi daha vereyim, puanları paraflytravel.com sitesinde kullanırsanız 3 kat oluyor. 10k geldiyse orada 30k gibi kullanabilirsiniz. Denemedim sadece bilgi amaçlı paylaşıyorum, denediğimde yazarım olup olmadığını.
3 haziranda bana da vatan kampanyasından 5k paraf para yattı. Bu konu sayesinde toplam 13k paraf para kazandım. Kazanmış olduğumuz bu puanları parafflytravel.com sitesinde kullanırsak premium karta sahiipseniz 3x platinium karta sahipseniz 2x olarak bu puanları kullanabiliyorsunuz. Ben bu kampanyadan da faydalandım. Ağustos ayında eşimle birlkikte bir otele rezarvasyon yaptım ve 25k'sını paraf paradan kesti yani 12.5k paraf para olarak ödedim. Bu şekilde kullanacak arkadaşlara tavsiye ederim kullanabilirler. Hem ekran kartı sahibi oldum hem de tatile gidiyorum. Konu sahibine bolca teşekkürler

3 haziranda bana da vatan kampanyasından 5k paraf para yattı. Bu konu sayesinde toplam 13k paraf para kazandım. Kazanmış olduğumuz bu puanları parafflytravel.com sitesinde kullanırsak premium karta sahiipseniz 3x platinium karta sahipseniz 2x olarak bu puanları kullanabiliyorsunuz. Ben bu kampanyadan da faydalandım. Ağustos ayında eşimle birlkikte bir otele rezarvasyon yaptım ve 25k'sını paraf paradan kesti yani 12.5k paraf para olarak ödedim. Bu şekilde kullanacak arkadaşlara tavsiye ederim kullanabilirler. Hem ekran kartı sahibi oldum hem de tatile gidiyorum. Konu sahibine bolca teşekkürler
Rica ederim hocam hayırli günlerde kullanın. @Altar'ın Oğlu TARKAN ve @RyneA onlarada burdan selam olsun onların vesilesiyle faydalandık. Bu tarz bolca fırsatlardan forumca yararlanmak dileğiyle iyi tatiller şimdiden 🙏🏽

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,533
Üyeler
197,490
Son üye
133kacerpredatoralano
Geri