RX 9070 XT Sorunlu Mu?

Erasd

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
40000
Selamlar dostlar yakın bi süre içinde yeni bir sistem dizeceğim ve bu sistemde ekran kartı dışında her şey belli ancak ekran kartı kısmında kararsızım.Performans olarak RX 9070 XT bana fazlasıyla yetecektir fakat bu karttan önceki kartım rx 6500 xt bana siyah ekran gibi sıkıntılar yaşatmıştı.Sorum da başlıkta belirttiğim gibi sorun yaşayan var mı ve bu kart alınır mı?

Selamlar dostlar yakın bi süre içinde yeni bir sistem dizeceğim ve bu sistemde ekran kartı dışında her şey belli ancak ekran kartı kısmında kararsızım.Performans olarak RX 9070 XT bana fazlasıyla yetecektir fakat bu karttan önceki kartım rx 6500 xt bana siyah ekran gibi sıkıntılar yaşatmıştı.Sorum da başlıkta belirttiğim gibi sorun yaşayan var mı ve bu kart alınır mı?
Hocam 2 gündür kullanıyorum hiç bir sıkıntı çıkmadı hangi yönden bozukluktan bahsediyorsunuz ?

Sorun yaşamadım, sistem stabil ve psu da kaliteli ise sorun yaşanacagini sanmam donanımsal bır arıza yoksa. Bu forumda her iki marka da da sorun yaşayanlar var sadece amd bir tık fazla

Hocam ayrıca bundan önceki sistemde de yine amd ekran kartı kullanmıştım asus rx6600 hiç bir sıknıtı yaşamadım onda da

Reddite vs araştırma yaptım siyah ekran reset alanlar eğer kartta donanımsal arıza yoksa psu değişince düzelmiş yani diğer parçalar da iyi ve sistem stabil ise sorun çıkmaz tarafındayım

ön sipariş ile kartı sipariş ettim bir kere çökme yaşamadım hernhangi bir sorun yaşamadım benim deneyimim bu

rx6700xt rx6800xt rx9070 kullanıyorum şuanda da bir sorunum olmadı

Hocam 2 gündür kullanıyorum hiç bir sıkıntı çıkmadı hangi yönden bozukluktan bahsediyorsunuz ?
Azıcık bi araştırma sonucu farkettim bende.Misal youtubeda kasma,ray tracing açınca oyunlarda çökme yada en sıkıntılısı olan driver çökmesi.Ben bu sistemi toplayınca çok da sıkıntı yaşamak istemiyorum ondan dolayıda biraz temkinliyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rx6700xt rx6800xt rx9070 kullanıyorum şuanda da bir sorunum olmadı
Hocam ne kadardır kullanıyorsunuz?

6500XT gibi sorunlu mu dersen asla değil, ama Nvidia kartlardan hala biraz geride o konuda.

Reddite vs araştırma yaptım siyah ekran reset alanlar eğer kartta donanımsal arıza yoksa psu değişince düzelmiş yani diğer parçalar da iyi ve sistem stabil ise sorun çıkmaz tarafındayım
Psu normalde rampage 600w 80+ bronze du ve 3 sene kullanmıştım.Bende bundan şüphelenip Msi a850gs aldım ve bios güncellerken biranda siyah ekran alıp sistem kapandı o gün bugündür açılmıyor bilgisayar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5070 de güzel kart DLSS ile iyi işler yapıyor ama daha iyi saf güç isterim dersen 9070XT büyük ihtimalle pişman etmez.
Video izlediğimde farkettimki fsr 4.1 ile pekde fark kalmamış gibi ve zaten quality dışındada kullanmam tek korkum driver çökmesi.

Psu normalde rampage 600w 80+ bronze du ve 3 sene kullanmıştım.Bende bundan şüphelenip Msi a850gs aldım ve bios güncellerken biranda siyah ekran alıp sistem kapandı o gün bugündür açılmıyor bilgisayar.
Bios brick olmuştur güncelleme esnasında kapanmaya zorlandı ise. Servisi halleder garantisi varsa.

Geri