Nedense bu marka da bana zerre güven vermiyor.YENİYIL koduyla şunu almıştım 1500e düşüyor ve suyla gayet akıyordu topaklanma sıfır tadı da iyiydi faydasını da gördüm![]()
SSN Sports Style Nutrition Whey Refuel 1770 Gr (Beyaz Çikolata-Ahududu) Protein Tozu
SSN %100 Whey Refuel Protein Tozu Beyaz Çikolata Ahududu AromalıSınırları Zorlayan Formül ! 59 Servis sayısıyla yepyeni bir aromaYüksek kalite Whey Protein Konsantresi ve Whey Protein İzolato ham madde karışımı, özel formülü ile her servisinde 21g protein sunan, aynı zamanwww.ssnsports.com.tr
Ssn protein analizlerde etiket verilerinden düşük çıktı yıllar önce. Güvenilir bir marka değil.çok topaklanıyomuş yorumlarda görmüştüm o riske giremem ssn sportstan devam
Sağlık anlamında soruyorsan yaratmaz. İçerken sadece topak topak boğazından geçer o kadar. İnsanlar da o yüzden sevmiyordur zaten. Özellikle firma konusunda bi bilgim yok ama amino spiking yapan firmalar var. Lab analizlerini paylaşan firmalardan alışveriş yapınız.Cahillimden soruyorum topaklanma ne gibi bir sorun yaratır ? , + hangi fitmaları tercih etmeliyiz protein tozu için
Kime göre ben söyleyeyim gıda dedektifi böyle bişey paylaştı güvenirliği neye göre ama ıslak imzalı bir belge bile değil random yapılmış bişey markaya yazın glisin testini ve protein testini atıyor isteyen varsa bende özelden atayım wpc80 kg fiyatı 700tl adam 40ton mal alıyor o paradan mı alacak az akıl mantık ya b*gj*y vs o kadar reklam sponsoru nasıl karşılıyor , kendi tesisi yok mirfarma üretiyor bayilik anlaşmaları var vs vs binlerce sebep var kazık olması için ssn çekin keyfinize bakın yarışmacı olmayacaksınızSsn protein analizlerde etiket verilerinden düşük çıktı yıllar önce. Güvenilir bir marka değil.
Ben marka söylemedim yönlendirme yapmamak için bigjoy ne alaka? Ayrıca ssn üretiyor saçmalığına nasıl inanıyorsunuz anlamıyorum. Fabrika gezisi diye attıkları videolarda raf dolu depo gezdiriyorlar bir dk boyunca.Alıntıyı görüntüle
Ssn alın keyfinize bakın yarın zam gelecek şuan 2 kutu alınca servisi 25tl bigjoy hiq falan kullandım en iyisi ssn tat içerik falan çok güzel fellas un gibi uçuyor tavsiye etmem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kime göre ben söyleyeyim gıda dedektifi böyle bişey paylaştı güvenirliği neye göre ama ıslak imzalı bir belge bile değil random yapılmış bişey markaya yazın glisin testini ve protein testini atıyor isteyen varsa bende özelden atayım wpc80 kg fiyatı 700tl adam 40ton mal alıyor o paradan mı alacak az akıl mantık ya bigjoy vs o kadar reklam sponsoru nasıl karşılıyor , kendi tesisi yok mirfarma üretiyor bayilik anlaşmaları var vs vs binlerce sebep var kazık olması için ssn çekin keyfinize bakın yarışmacı olmayacaksınız
Tamamen boş düşünce sanki hepsi hammaddeyi kendi üretiyor git en iyi fabrikaya bak wpc80 ürünü alır aroma verici tatlandırıcı cart curt ürünü ekler karıştırır kutular bu kadar abartılacak bir ürün değil yani astosandan hammaddeyi alıyor karıştırıp dolduruyor hangi markaya bakarsan bak bu böyle örn hiq markasına bak aynı şeyi yapıyor yarışmacı değilsen bu kadar takılacak hiçbir şey yokBen marka söylemedim yönlendirme yapmamak için bigjoy ne alaka? Ayrıca ssn üretiyor saçmalığına nasıl inanıyorsunuz anlamıyorum. Fabrika gezisi diye attıkları videolarda raf dolu depo gezdiriyorlar bir dk boyunca.
Ha illa marka mı önereyim scitec alın multipower alın. Sahte 24g yerine gerçek 20g protein girsin vücudunuza.
Ki kimse tamamen protein tozu ile protein ihtiyacını karşılamıyordur herhalde bunlar sadece takviye besinlerden kaliteli proteinini aminoasitleri alırsın zaten ekstra ihtiyaca göre tozda kullanırsınTamamen boş düşünce sanki hepsi hammaddeyi kendi üretiyor git en iyi fabrikaya bak wpc80 ürünü alır aroma verici tatlandırıcı cart curt ürünü ekler karıştırır kutular bu kadar abartılacak bir ürün değil yani astosandan hammaddeyi alıyor karıştırıp dolduruyor hangi markaya bakarsan bak bu böyle örn hiq markasına bak aynı şeyi yapıyor yarışmacı değilsen bu kadar takılacak hiçbir şey yok
Dostum farklı markalara bok atarak ssn güzellemesi yapmaya, konuyu dağıtarak kendini haklı çıkarmaya çalışmaya devam et. Ben bir şey demiyorum artık afiyet olsun.Tamamen boş düşünce sanki hepsi hammaddeyi kendi üretiyor git en iyi fabrikaya bak wpc80 ürünü alır aroma verici tatlandırıcı cart curt ürünü ekler karıştırır kutular bu kadar abartılacak bir ürün değil yani astosandan hammaddeyi alıyor karıştırıp dolduruyor hangi markaya bakarsan bak bu böyle örn hiq markasına bak aynı şeyi yapıyor yarışmacı değilsen bu kadar takılacak hiçbir şey yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ki kimse tamamen protein tozu ile protein ihtiyacını karşılamıyordur herhalde bunlar sadece takviye besinlerden kaliteli proteinini aminoasitleri alırsın zaten ekstra ihtiyaca göre tozda kullanırsın
Evet özellikle bir markaya bok atıyorum çünkü en fazla zamı bu marka yaptı alay eder gibi indirim var bildirimleri açın dedi ürünleri 4500 den 5e çıkardı sonra 4500e indirdi böyle markaların düşmanı olmaya devam ediyor olacağım ayrıca en çok kullandığım marka olduğu içinde en çok karalama hakkına sahibim diye düşünüyorum ayrıca firmanın olumsuz yorumları sayfasından silmesi de ayrı bir rezillikDostum farklı markalara bok atarak ssn güzellemesi yapmaya, konuyu dağıtarak kendini haklı çıkarmaya çalışmaya devam et. Ben bir şey demiyorum artık afiyet olsun.