65k Bütçeyle Hangi Laptopu Almalıyım?

Hocam 2TB SSD olsa da 2x8 RAM kullanılmış ileride RAM yükseltmeniz için onları çıkarıp yeni 2x16 veya 1x32 RAM satın almanız gerekicek böyle bir durumda GameGaraj daha mantıklı üstüne işlemcisi daha güçlü. GameGaraj'ın linkini bulamadım hangi platformdan alacaksınız?
Game garajın kendi sitesinden ama üç gündür stoklarda kalmadı yakında gelecekmiş ben de zaten laptop almayı ayın 15'inde falan düşünüyorum. En azından şimdiden hangisini alacağımı kararlaştırayım diyorum.

Game garajın kendi sitesinden ama üç gündür stoklarda kalmadı yakında gelecekmiş ben de zaten laptop almayı ayın 15'inde falan düşünüyorum. En azından şimdiden hangisini alacağımı kararlaştırayım diyorum.
63K'dan girerse çok düşünmeye gerek yok hocam net bir şekilde kronik sorunu yoksa GameGaraj alın derim.

63K'dan girerse çok düşünmeye gerek yok hocam net bir şekilde kronik sorunu yoksa GameGaraj alın derim.
Tamamdır hocam teşekkürler o zamana kadar zaten başka cihazlarda indirim falan olursa ve tekrardan arada kalırsam tekrardan sizlere danışırım.

Çok güzel ama game garajın kendi sitesinde 5070 olan modeli 16 GB RAM 500 GB SSD olarak 68000 alabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet maillere geri dönmedikleri doğrudur laptopla ilgili detayları öğrenmek için yazdığın zaman çoğu mesaja geri dönüş alamıyorum.

Mesajlara geri dönmedikleri doğrudur ben kendim birebir yaşadım.

Gameraider da 5070 olan 69200 ona da bir bakıp değerlendirebilirsiniz Ama genelde gamereader'larda ram'ler 2×8 şeklinde kullanılmakta.

Hocam bence bunu hiç kaçırmayın bütçeniz bu kadarsa indirime gelmişken alın pişman olmazsınız bence
Genel anlamda Tuf un malzemesi daha kaliteli. Bu attığımda 32gb ram ve 1tb da m2 mevcut vade farksız 9 ay taksitte yaptırabiliyorsun o yüzden mantıklı geldi açıkçası

Genel anlamda Tuf un malzemesi daha kaliteli. Bu attığımda 32gb ram ve 1tb da m2 mevcut vade farksız 9 ay taksitte yaptırabiliyorsun o yüzden mantıklı geldi açıkçası
O fiyat bandına çıkabilirseniz öyle ama neredeyse 5070 lerde o civarlara satılıyor.

Daha uyguna bu model bugün indirime girdi bütçem eğer bu kadarlara çıkabilseydi kesinlikle bunu tercih ederdim sizin de bunu tercih etmeniz çok mantıklı olur bence.

Aynen öyle ama neredeyse bir aydır falan stoklara gelmiyor. Şu an hepsiburada'da çok güzel indirim var 5070 olan modelde

Daha uyguna bu model bugün indirime girdi bütçem eğer bu kadarlara çıkabilseydi kesinlikle bunu tercih ederdim sizin de bunu tercih etmeniz çok mantıklı olur bence.

Aynen öyle ama neredeyse bir aydır falan stoklara gelmiyor. Şu an hepsiburada'da çok güzel indirim var 5070 olan modelde

sence direkt alınır mı 70 k bütçe

Merhaba ben max 65k bandında bir laptop almayı düşünüyorum. Bütçem normalde 60 ama 65'e kadar zorlayabilirim. Aklımda 2 model var ve sizin de önerdiğiz laptop varsa onları da düşünebilirim. Benim aklımdaki laptopları aşağıya yazacağım. Sizin önerecekleriniz de dahil hangi laptopu almalıyım?

Game Garaj Slayer R9M XL-5060 AMD Ryzen 9 8940HX RTX5060 16GB(1×16) 5200mhz DDR5 1TB SSD (tek slot) 17" QHD+ 240Hz FreeDos Oyuncu Laptop Çanta Hediyeli (neredeyse 63000). Termal macun kullanılmış

GameRaider FLUX GR16 Intel Core i7-14650HX GeForce RTX 5060 8GB 115W 16GB(2×8) 4800mhz DDR5 2TB SSD(tek slot) 16 inç 2.5K QHD+ 180Hz FreeDos Gaming Laptop – Çanta Hediyeli (neredeyse 63000). Termal ped kullanılmış

ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-RV024 i7-14650HX 16GB(1×16) DDR5 1TB SSD(tek slot) RTX5060 8GB 16″ WUXGA 165Hz IPS FreeDos Gaming Laptop(neredeyse 63000)
https://share.google/xDsLiZ71AtGrflL9a eğer 67-68 bine çıkabiliceksrm bunu düşün derim

Geri