Hocam 2TB SSD olsa da 2x8 RAM kullanılmış ileride RAM yükseltmeniz için onları çıkarıp yeni 2x16 veya 1x32 RAM satın almanız gerekicek böyle bir durumda GameGaraj daha mantıklı üstüne işlemcisi daha güçlü. GameGaraj'ın linkini bulamadım hangi platformdan alacaksınız?
Game garajın kendi sitesinden ama üç gündür stoklarda kalmadı yakında gelecekmiş ben de zaten laptop almayı ayın 15'inde falan düşünüyorum. En azından şimdiden hangisini alacağımı kararlaştırayım diyorum.
Game garajın kendi sitesinden ama üç gündür stoklarda kalmadı yakında gelecekmiş ben de zaten laptop almayı ayın 15'inde falan düşünüyorum. En azından şimdiden hangisini alacağımı kararlaştırayım diyorum.
Genel anlamda Tuf un malzemesi daha kaliteli. Bu attığımda 32gb ram ve 1tb da m2 mevcut vade farksız 9 ay taksitte yaptırabiliyorsun o yüzden mantıklı geldi açıkçası
Genel anlamda Tuf un malzemesi daha kaliteli. Bu attığımda 32gb ram ve 1tb da m2 mevcut vade farksız 9 ay taksitte yaptırabiliyorsun o yüzden mantıklı geldi açıkçası
Daha uyguna bu model bugün indirime girdi bütçem eğer bu kadarlara çıkabilseydi kesinlikle bunu tercih ederdim sizin de bunu tercih etmeniz çok mantıklı olur bence.
Daha uyguna bu model bugün indirime girdi bütçem eğer bu kadarlara çıkabilseydi kesinlikle bunu tercih ederdim sizin de bunu tercih etmeniz çok mantıklı olur bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynen öyle ama neredeyse bir aydır falan stoklara gelmiyor. Şu an hepsiburada'da çok güzel indirim var 5070 olan modelde
Merhaba ben max 65k bandında bir laptop almayı düşünüyorum. Bütçem normalde 60 ama 65'e kadar zorlayabilirim. Aklımda 2 model var ve sizin de önerdiğiz laptop varsa onları da düşünebilirim. Benim aklımdaki laptopları aşağıya yazacağım. Sizin önerecekleriniz de dahil hangi laptopu almalıyım?