Çözüldü✓ Akko Ray68 He White %65 Alınır mı? (Klavye Önerisi Verir Misiniz)

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
4000
Akko RAY68 He White
Sizce bu klavye alınır mı? bu fiyata daha iyi klavye varsa önerir misiniz. Klavyenin keycaplerini de çok begendim bu tarz keycapleri olan klavye bilen varsa yazabilirmi.

Son düzenleme:
Akko RAY68 He White
Sizce bu klavye alınır mı? bu fiyata daha iyi klavye varsa önerir misiniz. Klavyenin keycaplerini de çok begendim bu tarz keycapleri olan klavye bilen varsa yazabilirmi.
Güzele benziyor alüminyum kasa %68 manyetik switch klavyeler genelde 3k dan başlıyor keycapsler için ve akko olduğu için verilir bu fiyat (idefix de türk telekom kuponu var onla alınca daha ucuza geliyordu)
Alternatif şu var tek aklıma gelen ama keycapsleri istediğiniz gibi değil

Güzele benziyor alüminyum kasa %68 manyetik switch klavyeler genelde 3k dan başlıyor keycapsler için ve akko olduğu için verilir bu fiyat (idefix de türk telekom kuponu var onla alınca daha ucuza geliyordu)
Alternatif şu var tek aklıma gelen ama keycapsleri istediğiniz gibi değil
önerin varsa 75 de önerebilrisin şu keycapleri buldum XVX Jelly R2 ama tabi klavyeyi ucuz alıp ekstra keycap almak mantıklımı bilmiyorum.

buda malesef 8k hz degilmiş 😁plastik olması sorun olurmu sence kasanın
yani alüminyum olması daha iyi olur daha iyi hissedersin klavyeyi kalitesi artar yazım hissi vs yükselir bide 8k kullanma bence çünkü hiç stabil bişey değil 8k 8 4k arası oynayıp duruyo hz değeri senin içinde kötü bu alışamazsın klavyenin hızına değişip durduğundan şart değil tabi istemiyosan alüminyum w75 alabilirsin

yani alüminyum olması daha iyi olur daha iyi hissedersin klavyeyi kalitesi artar yazım hissi vs yükselir bide 8k kullanma bence çünkü hiç stabil bişey değil 8k 8 4k arası oynayıp duruyo hz değeri senin içinde kötü bu alışamazsın klavyenin hızına değişip durduğundan şart değil tabi istemiyosan alüminyum w75 alabilirsin
Kararsız kaldım biraz daga beklicem sanırım almak için sağol yinede.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,259
Üyeler
198,281
Son üye
ALİ öngel
Geri