Kasamı Satmayı Düşünüyorum Ne Kadar Fiyat Vermem Mantıklı Olur Zarar Etmem ?

O kadar düşermi fiyat diyorsunuz kötü oldu kafamda 65e verirşm diye düşünüyordum. Piyasadaki hazır sistemler asrock vb markalardan oluşuyor bu full msi ama yine oralara düşermi fiyat
Hocam her parçası kaliteli OEM sattı bi ton itopya 80-85 arasına 9070xt li 32 ramli. Mümkünatı yok 67 ye 2.el sistemi satmanın. İster MSI olsun ister ROG ASTRAL 5060Ti olsa ne farkeder 5060ti sonuçta 150w çeken ısınmayan bi kart. Çok net söylüyorum aynı sistem 67 ye alınır mı sıfır şeklinde yaz yine alma derlerdi o kadar kazık fiyata almışsın. Hele 2025 te ram krizi de yoktu haliyle ssd ve ramleri uyguna almış olman lazım nasıl o fiyatları verdin o parçalara hayret. Fatura varsa atarmısın çok merak ettim hangi parçalara ne aldılar da 84 tutabildi

Piyasayı bilmeyene 65k ya verirsin ama o vermekten daha çok itelemek olur. Bu işlerden anlayan adam 50k dan fazla vermez

Zarar etmeme ihtimalin yok hocam iyi senaryoda 55 eder.

Ramin hatrına alırdım 55e falan. Parçaların güzel ama işte bazı insanlar sen 1 saat de kullansan 2025 ağustos diyorsun neredeyse 1 senelik sistem diyip tercih etmeyebilir de. 60 lar falan zor bence hocam bilen adam almaz o paraya peşin fiyatına taksitle satıyorlar 16gb ramlisini, Fiyat 60lara yürüdü mü sorarım kendime alıcı olsam gidip 2.el mi alayım sıfır mı alayım peşin fiyatına taksitle borcu bitince bi ram daha ekler yoluma mı bakayım diye.

Hocam her parçası kaliteli OEM sattı bi ton itopya 80-85 arasına 9070xt li 32 ramli. Mümkünatı yok 67 ye 2.el sistemi satmanın. İster MSI olsun ister ROG ASTRAL 5060Ti olsa ne farkeder 5060ti sonuçta 150w çeken ısınmayan bi kart. Çok net söylüyorum aynı sistem 67 ye alınır mı sıfır şeklinde yaz yine alma derlerdi o kadar kazık fiyata almışsın. Hele 2025 te ram krizi de yoktu haliyle ssd ve ramleri uyguna almış olman lazım nasıl o fiyatları verdin o parçalara hayret. Fatura varsa atarmısın çok merak ettim hangi parçalara ne aldılar da 84 tutabildi
En mantıklı yorum. Zaten ramleri 4 e yada 5 aldın. 15k farkı direkt sil. Enflasyon hesabı yapmaya da gerek yok 😀

Sistemi 2025 Ağustosta satın aldım son fotoğrafa ekledim 188 saat kullandım neredeyse hiç girmedim bilgisayara. Sıfırdan farksız.

ÖZELLİKLERİ

PARÇALARIN SIFIR FİYATI 84.000tl

-EKRAN KARTI : MSİ GeForce RTX 5060 Ti 16G GAMING OC 16GB GDDR7

-İŞLEMCİ : R5 7500f

-SSD: MSİ SPANTİUM M470PRO 1TB 6000okuma 4500yazma

-RAM: PATRİOT VİPER VENOM 2x16=32GB 6000mhz cl30

-POWERSUPPLY: MSİ MAG A750BN GEN5

-KASA: MSİ MAG FORGE M100R ARGB FAN

-ANAKART: MSİ PRO B650m-b

-SOĞUTUCU: DeepCool AK400 Digital Pro ARGB
Tek tek satmak genelde daha çok kazandırır parça parça olduğundan alıcısı daha fazla belki bazılarını geç elden çıkarırsın

Geri