Yardım Bütçe Sorun Değil: Fps İçin En İyi Klavye Hangisi?

wholoss

80+
Reaksiyon skoru
7
İyi forumlar arkadaşlar,

Şu an AULA F75 kullanıyorum ancak son zamanlarda Shift tuşunda sorun yaşamaya başladım. Çoğu zaman algılamıyor ve açıkçası uğraşıp tamir etmek yerine yeni bir klavyeye geçmeyi düşünüyorum. Zaten mevcut klavyeden de biraz sıkılmış durumdayım.

Bu yüzden sizlerden klavye önerileri almak istiyorum. Bütçe benim için çok önemli değil; almışken uzun süre kullanabileceğim, kaliteli ve gerçekten memnun edecek bir model olsun istiyorum. %75 layout önceliğim olsa da farklı seçeneklere de açığım. Mekanik, manyetik (Hall Effect), kablosuz veya kablolu fark etmez, her türlü öneri ve deneyiminizi duymak isterim.

Kullanım amacım ağırlıklı olarak FPS oyunları (özellikle CS2, Valorant vb.). Bu nedenle oyun performansı, gecikme süresi, tuş hissiyatı ve varsa Rapid Trigger gibi özellikler benim için önemli kriterler arasında yer alıyor.

Ayrıca gözüme çarpan modellerden biri olan GravaStar Mercury V60 hakkında da görüşlerinizi merak ediyorum. Fiyatının karşılığını veriyor mu, uzun süreli kullanımda memnun ediyor mu? Kullanan veya deneyimleyen arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Custom toplamak daha mantikli bana kalirsa ama 75lik PCB bulmak sıkıntı 60 desen okey de

Geri