İlk Defa Kan Bağışladım

hekimoğlu adayı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,117
arkadaşlarla kafeye gideceğiz kızılay bizi köşede tuttu çevirdi yarım litre kan verdik hep beraber

ilk defa vatana millete faydalı hissettim
kan bağışı yapmayı unutmayalım 1 ünite kan 3 hastanın hayatını kurtarıyor ve vücud içinde sağlıklı 10 dk sürdüsadece
ileride allah korusun ihtiyacınız olursa değerini çok anlarsınız benim arkadaşım ameliyat oldu 3 ünite kan aldl

birde üstüne soda ile bisküvi verdiler nereden baksan kardayız

Son düzenleme:
Kızılay'a bağışlanan kanlar umarım ihtiyaç sahiplerine gidiyordur. Tebrik ediyorum bu arada

Kızılay'a bağışlanan kanlar umarım ihtiyaç sahiplerine gidiyordur. Tebrik ediyorum bu arada
150 yılşık kurumu 1 tane yönetici yüzünden genel olaral yarglamak doğru olmaz onşar ülkenin en köklü kurumlarından

Valla dikkat edin Üniversitede kızıl ay çadırı kurmuştular kan alıyorlardı ben de vereyim dedim benden önce de bi çocuk verdi abi hemen al da ben gideyim adam uyardı gitme hemen biraz dinlen tatlı bir şeyler ye yoksa bayılırsın yok abi bir şey olmaz bunları da yolda giderken yerim dedi adam tamam deyip söktü bir parça pamuk verdi bastır dedi gidebilirsin şimdi ama dikkatli ol deyip yolladı çocuğu çocuk ayağa kalkıp 2 adım atmasıyla offline oldu pilini söktüler sanki adamın yere yığıldı adam bana dönüp sen de kalkacanmı dedi yok abi ben oturayım dedim korkudan kalkamadım 20-25 dk verdikten sonra aniden ayağa kalkmayın dinlenin sonra kalkarsınız yoksa bir yerde düşüp kalırsınız

Valla dikkat edin Üniversitede kızıl ay çadırı kurmuştular kan alıyorlardı ben de vereyim dedim benden önce de bi çocuk verdi abi hemen al da ben gideyim adam uyardı gitme hemen biraz dinlen tatlı bir şeyler ye yoksa bayılırsın yok abi bir şey olmaz bunları da yolda giderken yerim dedi adam tamam deyip söktü bir parça pamuk verdi bastır dedi gidebilirsin şimdi ama dikkatli ol deyip yolladı çocuğu çocuk ayağa kalkıp 2 adım atmasıyla offline oldu pilini söktüler sanki adamın yere yığıldı adam bana dönüp sen de kalkacanmı dedi yok abi ben oturayım dedim korkudan kalkamadım 20-25 dk verdikten sonra aniden ayağa kalkmayın dinlenin sonra kalkarsınız yoksa bir yerde düşüp kalırsınız
o da onun yanlışı bem spor yapıyom zatem kan aldıktan 5 dk sonra kalktım halsizlik bile olmadı bünye meselesi

O kanlar parayla satılıyor kendin gidip satsan daha iyi.

Kanka satıyorlarmış kanları o yüzden artık kızılaya bağış yapmıyorum.

Valla değil

O kanlar parayla satılıyor kendin gidip satsan daha iyi.
Kanka satıyorlarmış kanları o yüzden artık kızılaya bağış yapmıyorum.
Aynen hocam zaten bir devlet kurumuna iftira atmasınız kötülemesinşz olmuyor değil mi ?

Kaynak nerde mesela söylediklerimizin arkasını destekleyin az
(Yanlış anlaşılmasın daha önce veya şuan dahi bir kaç tane satan pislik insanlar vardır ama bu hepsi satılıyor veya %10’u dahi satılıyor anlmaına gelmez)

Ayrıca kan zaten ücretsiz olarak veriliyor tüm vatandaşlara hatta özel hastanelerde bile ücretsiz veriliyor çünkü onlrada kızılay kanı veriyor diye biliyorum o zaman kime satıyorlar ayıptır sorması ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya hocam internette 2-3 yaln veya gerçeksede bri kaç ahlaksızın yaptığı şeyi görüp tüm kurumu kötüleyecekler illa bunlar boş verin

tıpkı sırf O zamanki kurumun başkanı olan Kerem kınık denen mahlukat ve bir kaç aradaki adam cebine para indirmek için çadır sattı diye tüm kızılayı kötüleyip ahbap’ı destekleyen herkesi ahbap’a yönlendirenlerde bu zihniyet zaten
(zihniyet derken siyasi görüşü kast etmiyorum yanlış anlaşılmasın)

Son düzenleme:
Aynen hocam zaten bir devlet kurumuna iftira atmasınız kötülemesinşz olmuyor değil mi ?

Kaynak nerde mesela söylediklerimizin arkasını destekleyin az
(Yanlış anlaşılmasın daha önce veya şuan dahi bir kaç tane satan pislik insanlar vardır ama bu hepsi satılıyor veya %10’u dahi satılıyor anlmaına gelmez)

Ayrıca kan zaten ücretsiz olarak veriliyor tüm vatandaşlara hatta özel hastanelerde bile ücretsiz veriliyor çünkü onlrada kızılay kanı veriyor diye biliyorum o zaman kime satıyorlar ayıptır sorması ?
laf edelim ne de olsa devlet kurumu veya devletle çalışan kurum.tipik malum güruh kafası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,583
Üyeler
201,517
Son üye
Waxtra
Geri