Yardım Sistemim Ne Kadar Eder ?

20 bin olarak düzeltdim 16-17 aşağısina vermem herhalde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

10 bin en fazla 2060 eskidi artık
Kankam parçalar zaten ne kadar SSD si Rami kasası anakartı sıkıntısız tıkırında çalışıyor hepsi 10k biri teklif etse muhtemelen soverim

Kankam parçalar zaten ne kadar SSD si Rami kasası anakartı sıkıntısız tıkırında çalışıyor hepsi 10k biri teklif etse muhtemelen soverim
dediğin fiyatlarda 3060 sistemler var

istediğin kadar bekle 12-13 bandına inmediğin sürece satmanın imkanı yok

13'e alan olursa öp başına koy.

İllaki vardırda benim sistem çoğu msı asus bilinmedik marka yok tek tek satmayı denerim daha kârlı olabilir benim için
Tek tek satmayı dene senin için en mantıklı o olur ama yine de parça parça bile 15 16bin den yukarı satmak için pek anlamayan birisini denk getirmen lazım.

rtx3060li sistemlere baktım fakat 22-23 altına görmedim
Kanka sen zaten 24 yazmışsın sonra 20 ye düştün adam 19 20 bandına çıktıktan sonra senin kasana bakmaz gider 3060 lı kasaya bakar pazarlıkla almak için. Satarsan buraya yazsana kral merak ettik sonucu

kanka 2. el satarken en kötü fiyatlarını 0 fiyatının 1k - 1.5k altına koyman lazım. Sen direkt işlemcini anakartını falan 0 fiyatından pahalı yazmışsın.

Kanka sen zaten 24 yazmışsın sonra 20 ye düştün adam 19 20 bandına çıktıktan sonra senin kasana bakmaz gider 3060 lı kasaya bakar pazarlıkla almak için. Satarsan buraya yazsana kral merak ettik sonucu
Ben piyasayı bilmiyorum diye 24 e attım 1-2 ilan geldi benimkinden kötü 27 e felan atmışlardı

Geri