Düşük Bütçeye Oyuncu Koltuğu/Ofis Koltuğu Önerisi

Thabey

80+
Reaksiyon skoru
3
Hawk gibi markaların koltukları aşırı pahalı olduğu için alınca içimin rahat olacağı rahat ve ucuz koltuk arıyorum. 5-6 bini aşmadığı sürece sıkıntı olmaz muhtemelen.

ucuza kaçma birkaç ay daha koltuksuz kal kaliteli bir şey al benimki cırcır böceği gibi ötmeye başladı bir haftada ilk defa ucuza kaçtım bunu yaşadım

ucuza kaçma birkaç ay daha koltuksuz kal kaliteli bir şey al benimki cırcır böceği gibi ötmeye başladı bir haftada ilk defa ucuza kaçtım bunu yaşadım
İsimden kaynaklı diye yorumladim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hawk gibi markaların koltukları aşırı pahalı olduğu için alınca içimin rahat olacağı rahat ve ucuz koltuk arıyorum. 5-6 bini aşmadığı sürece sıkıntı olmaz muhtemelen.
Ofis koltugu alırsın oyuncu koltuğu dandik olur o fiyatlarda

4k Bütçem var bu ikisinden hangisi daha mantıklı olur sizce?

Veya daha iyi bir öneriniz var mı

bu nasıl bir site?

hocam ödeme yaptım geldimi bi bakın ya

Veya daha iyi bir öneriniz var mı
şu soruya cevap verecek yokmu

normalde https://www.amazon.com.tr/dp/B082PWGGMD?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title bunu kullanıyordum eğer stokta olsa bunu önericektim

ama marka aynı oldugundan ekstra olarak yaslanırken dönme varmış o yüzden bunu öneriyorum aşağı yukarı kaliteleri aynıdır diye

songmics bu zamana kadar iyi ki de tercih ettim dediğim bir marka oldu sırt filesi o kadar rahat ki sırtım terlemiyor nefes alma konusunda rahatsız olmuyorum belime acayip derecede iyi geldi hawk oyuncu koltugundan geçtim iyi ki de geçmişim

illaha bu attıgım ürün olmak zorunda degil bu arada songmics diğer ürettiği ürünlere de bakabilirsiniz amazon sayfasından güzel fiyata boyun destekli bir şeylerde var

Bende aynı ikilemdeydim çalıştığım yerden dolayı deneyimleme ve gözlemleme imkanım oldu. Bence her türlü ofis sandalyesi alman daha mantıklı hem malzeme kalitesi olarak daha iyi hem de herhangi bir problemde muhatap olacağın kişiler daha ilgili oluyor. Bir başka önerim ise 1 2 bin lira az olsun deme 1 2k daha koy ömürlük kullan.

o paraya oyuncu koltuğu değilde ofis koltuğu falan alırsın fileli olanlardan yada EL PATRONİ koltuğu falan alırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,410
Üyeler
198,127
Son üye
rubicon
Geri