Yardım Ajazz 159pro Bağlantısını Kesiyor

UnlegitPanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
788
2 yıldır kullanıyorum hiçbir sorunu yoktu lakin son günlerde sürekli bağlantısını kesiyor, tak çıkar yapıyorum ya da yeniden eşleştiriyorum ancak sıkıldım. Bunun bir çözümü var mı?

Önce git ayarları restore defaults de.
Sonra da type c kablosu var ya onu değiş düzelecek yüksek ihtimalle.
Bir de usb 3.0 a tak.

Önce git ayarları restore defaults de.
Sonra da type c kablosu var ya onu değiş düzelecek yüksek ihtimalle.
Bir de usb 3.0 a tak.
Maalesef çözemedim, yeni mouse mu almalıyım?

Maalesef çözemedim, yeni mouse mu almalıyım?
Hocam dur hele. Dock varya mouse koyduğun. Onun vidalarını sök içindeki metal parçayı çıkar sonra topla bu şekilde de düzelmezse tek çare yeni mouse almaktadır. (Bu yöntem ile çözenler olmuş çünkü)

apex var 2 senedir bir şey yoktu yeni yeni 50-60 clickte bir arasıra çift tıklamaya başladı:S

apex var 2 senedir bir şey yoktu yeni yeni 50-60 clickte bir arasıra çift tıklamaya başladı:S
Lehim işinden anlıyor musun? Anlıyorsan 2 adet Switch al değiştir. Yazacaktım piyasada switch kalmamış...

Hocam dur hele. Dock varya mouse koyduğun. Onun vidalarını sök içindeki metal parçayı çıkar sonra topla bu şekilde de düzelmezse tek çare yeni mouse almaktadır. (Bu yöntem ile çözenler olmuş çünkü)
Hocam şu an evde değilim ancak bilgisayar kullanıyor o yüzden öyle dedim.

Hocam şu an evde değilim ancak bilgisayar kullanıyor o yüzden öyle dedim.
Eve geçince dene 10 dakikanızı alır bu işlem sorna geçersiniz siparişi yarın kargo çıkar zaten şu saate çıkmaz :)

yukaarıda okuduğum sorunlar bende de olmaya başladı herkeste aynı zamanda olmasıda ilginç 2 yıla yakın bende kullanıyorum hiçbir haya yoktu şimdi çift tıklamalar,arada basılı tutuyorum algılaamıyor csde takımı kör ediyorum sürekli yanlışlıkla, bi anda bağlantı gidior dongle daki kabloyu taak çıkar yapıyorum düzeliyor

yukaarıda okuduğum sorunlar bende de olmaya başladı herkeste aynı zamanda olmasıda ilginç 2 yıla yakın bende kullanıyorum hiçbir haya yoktu şimdi çift tıklamalar,arada basılı tutuyorum algılaamıyor csde takımı kör ediyorum sürekli yanlışlıkla, bi anda bağlantı gidior dongle daki kabloyu taak çıkar yapıyorum düzeliyor
ben sorunu dongla a giren type c kabloyu biraz sağa sola gererek çözdüm. sanırım dongle bağlantı soketinde bir temassızlık söz konusu var elektrik bandıyla kabloyu sağa/sola hafif gererek alttan tutturdum uzun zamandır sorun yasamıyorum. bilgi amaçlı yazayım dedim belki işinizi çözer

• Beğen
Reaksiyonlar: pato
Eve geçince dene 10 dakikanızı alır bu işlem sorna geçersiniz siparişi yarın kargo çıkar zaten şu saate çıkmaz :)
Şehir dışındayım 1 ay var eve geçmeme, geçince bakıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben sorunu dongla a giren type c kabloyu biraz sağa sola gererek çözdüm. sanırım dongle bağlantı soketinde bir temassızlık söz konusu var elektrik bandıyla kabloyu sağa/sola hafif gererek alttan tutturdum uzun zamandır sorun yasamıyorum. bilgi amaçlı yazayım dedim belki işinizi çözer
Fotoğraf atabilir misiniz rica etsem?

bende bağlantı sorunu yoktta. Çift tıklama yapıyor işte arada sırada onun için switch değiştirme niyetim varda oda olmadığında devamı gelmiyor yedekte.179pro var onu açarım en kötü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,685
Üyeler
197,530
Son üye
erendkr
Geri