GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,559
geçen ay5000 500 amazon 12000 500 elektronik birde benim karta özel 525 harcama bonusu vardıHangi kampanyadan bonus veriyor? Beyaz eşya mı?
geçen ay5000 500 amazon 12000 500 elektronik birde benim karta özel 525 harcama bonusu vardıHangi kampanyadan bonus veriyor? Beyaz eşya mı?
kasaya arkadan değil yandan monte edebiliyorsun fanıda alta monte ederim diye düşündüm 2 tanesini alta psu tarafınıda sökmeye üşendim tekrardan 3ünü üste monte etsem daha şık dururdu psu değiştiricem yakın zamanda o zaman değiştiririm diye çokta düşmedim üstüne. ga2 280mm bu 360ta var bende bu kasaya bunu uygun gördüm asetek 8 bu benim eski olan asetek 7 biraz daha sessiz 8. 280mm 5bine aldım sonra gaming gecesinde beyazı 4bine düştü bedava soğutucu sattılar bir süre kimse oralı olmadıO PSU niye öyle duruyor? En arkadaki fanı nasıl monte ettin? GA 2 LCD çok dehşet soğutucu. 360mm ucuz olsa alacam.
bu düz tomahawktan iyi max olmayandan.Tomahawk sandım yine de iyi fiyat
X870 GAMING X iade edilip alınır mı?MSI MAG X870E Gaming Max Wi-Fi şu ana kadarki en düşük fiyatına inmiş durumda. Gösterişten uzak, tamamen saf kas gücü odaklı bir anakart; 14+2+1 faz dizilimi ve 60A SPS MOSFET'leri ile tepe model işlemcileri bile voltaj dalgalanması (vDroop) yaşatmadan rahatlıkla besleyebilecek bir alt yapıya sahip. Hat paylaşımı (lane sharing) durumları minimumda; doğrudan işlemciye bağlı PCIe 5.0 x16 ana ekran kartı yuvası ve PCIe Gen5 x4 M.2 slotu mevcut. Arka paneldeki çift USB4 (40 Gbps), Wi-Fi 7 ve 5G LAN destekleri de cabası. İhtiyacı olan değerlendirebilir.
MSI MAG X870E GAMING MAX WIFI AMD X870 Soket AM5 8400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG X870E GAMING MAX WIFI AMD X870 Soket AM5 8400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Max ile düz toma arasında çok bi fark yok da bu hangi konuda iyi tomadankasaya arkadan değil yandan monte edebiliyorsun fanıda alta monte ederim diye düşündüm 2 tanesini alta psu tarafınıda sökmeye üşendim tekrardan 3ünü üste monte etsem daha şık dururdu psu değiştiricem yakın zamanda o zaman değiştiririm diye çokta düşmedim üstüne. ga2 280mm bu 360ta var bende bu kasaya bunu uygun gördüm asetek 8 bu benim eski olan asetek 7 biraz daha sessiz 8. 280mm 5bine aldım sonra gaming gecesinde beyazı 4bine düştü bedava soğutucu sattılar bir süre kimse oralı olmadıen arkadaki fanda psu çıkınca küçük yıldız tornavidayla alttan monte ediliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu düz tomahawktan iyi max olmayandan.
biosun daha sorunsuz olduğunu söylüyorlar MAX olanların daha yeni versiyon.Max ile düz toma arasında çok bi fark yok da bu hangi konuda iyi tomadan
Yeni İtopya indiriminden aldım 12 bin liraya.Alınır bence hocam tabi kaça aldığınıza da bağlı biraz ama aradaki fiyat farkına değer bence
280mm heatsink'i hacim olarak 360mm'nin neredeyse aynısı. 140mm fanlar da çok iyi. 280mm AIO %90-95 360mm performansı verir. İnsanların talep etmeme sebebi çirkin durması. AIO dediğin 3 fanlı olur. Bu MSI anakartlarda RAM problemi çok fazla oluyor. Bu anakartta problem yaşadın mı sen?kasaya arkadan değil yandan monte edebiliyorsun fanıda alta monte ederim diye düşündüm 2 tanesini alta psu tarafınıda sökmeye üşendim tekrardan 3ünü üste monte etsem daha şık dururdu psu değiştiricem yakın zamanda o zaman değiştiririm diye çokta düşmedim üstüne. ga2 280mm bu 360ta var bende bu kasaya bunu uygun gördüm asetek 8 bu benim eski olan asetek 7 biraz daha sessiz 8. 280mm 5bine aldım sonra gaming gecesinde beyazı 4bine düştü bedava soğutucu sattılar bir süre kimse oralı olmadıen arkadaki fanda psu çıkınca küçük yıldız tornavidayla alttan monte ediliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu düz tomahawktan iyi max olmayandan.
goodram 64gb almıştım onu taktım sisteme 1 2 windows kalkarken uzun sürdü ondan sonra problem çıkmadı.280mm heatsink'i hacim olarak 360mm'nin neredeyse aynısı. 140mm fanlar da çok iyi. 280mm AIO %90-95 360mm performansı verir. İnsanların talep etmeme sebebi çirkin durması. AIO dediğin 3 fanlı olur. Bu MSI anakartlarda RAM problemi çok fazla oluyor. Bu anakartta problem yaşadın mı sen?
Hocam aradaki ufak fiyat farkına rağmen MSI X870E Gaming Max donanımsal olarak çok daha net bir tercih. En büyük sıkıntı çipset; aldığın Gigabyte X870 tek yonga olduğu için ekstra M.2 SSD taktığında hat paylaşımı (lane sharing) devreye girip ana ekran kartı yuvasını x8 hızına düşürüyor. MSI'daki X870E çift yongalı yapısıyla bu bant genişliği kısıtlamasını yaşatmıyor, üstelik 2.5G yerine 5G LAN ile geliyor. İki kart da 60A SPS mosfetleriyle tepe işlemcileri vDroop yaşatmadan besleyecek saf kas gücüne sahip olsa da, sırf ekran kartının hızından çalmamak için bile hiç düşünmeden iade edip MSI'a geçmen en mantıklısıYeni İtopya indiriminden aldım 12 bin liraya.
İtopya iade kabul eder mi ona göre alacağım bunu şimdi.Hocam aradaki ufak fiyat farkına rağmen MSI X870E Gaming Max donanımsal olarak çok daha net bir tercih. En büyük sıkıntı çipset; aldığın Gigabyte X870 tek yonga olduğu için ekstra M.2 SSD taktığında hat paylaşımı (lane sharing) devreye girip ana ekran kartı yuvasını x8 hızına düşürüyor. MSI'daki X870E çift yongalı yapısıyla bu bant genişliği kısıtlamasını yaşatmıyor, üstelik 2.5G yerine 5G LAN ile geliyor. İki kart da 60A SPS mosfetleriyle tepe işlemcileri vDroop yaşatmadan besleyecek saf kas gücüne sahip olsa da, sırf ekran kartının hızından çalmamak için bile hiç düşünmeden iade edip MSI'a geçmen en mantıklısı