valla ben canva kullanıyorum işim düşerseÇok sağolasın hocam peki nasıl yapabilirim alternatif bir programı var mıdır
Bir sanal kart açıp deneme üyeliğini başlat, sonra programı normal şekilde indirip kur. Kurduktan sonra da sanal kartı kapat. Bilgisayardan silmediğin sürece Photoshop çalışmaya devam ediyor bende şu an öyle kullanıyorumSelamlar dostlar,
Bilgisayarıma basit tasarımlar için Adobe Photoshop kurmam gerekiyor ancak öğrenciyim yeterli bütçem maalesefki yok
Crack bir şekilde nasıl kurabilirim
Ben attım zaten programın en son sürümünü...Bir sanal kart açıp deneme üyeliğini başlat, sonra programı normal şekilde indirip kur. Kurduktan sonra da sanal kartı kapat. Bilgisayardan silmediğin sürece Photoshop çalışmaya devam ediyor bende şu an öyle kullanıyorumKullanmadığın bir mailde yapmaya da özen göster sürekli para çekilemedi diye mail gönderirler sonra
![]()
Photoshop'la çöp firma Canva'yı nasıl bir tutarsınız? Photoshop muadillerinde HDR desteği bile yok o derece berbat bir firma.valla ben canva kullanıyorum işim düşerse
Ben attım zaten programın en son sürümünü...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Photoshop'la çöp firma Canva'yı nasıl bir tutarsınız? Photoshop muadillerinde HDR desteği bile yok o derece berbat bir firma.
Sanal karttan parayı çekemeyince üyelik iptal olacak?Gene de yazmak istedim iyi forumlar.
Üyelik iptal oluyor ama uygulama bilgisayarda yüklü kaldığı sürece kullanabiliyorsun. En azından bende şu an bu şekilde çalışıyorSanal karttan parayı çekemeyince üyelik iptal olacak?
bir tutmadım farkederseniz crackli kullanma dedim canvayı kullanıyorum işim düşünce dedimBen attım zaten programın en son sürümünü...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Photoshop'la çöp firma Canva'yı nasıl bir tutarsınız? Photoshop muadillerinde HDR desteği bile yok o derece berbat bir firma.
Hayır, 1. linkten indirip, kurduktan sonra ikinci linkten cracklemeniz lazım.Hocam bunu direkt indirdiğim zaman kullanabiliyormuyum
Ne yazdıysam o.Hocam bunu direkt burdan indirince oluyor mu