Adobe Photoshop Nasıl Kurabilirim?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Bahoz2162

80+
Reaksiyon skoru
70
Selamlar dostlar,
Bilgisayarıma basit tasarımlar için Adobe Photoshop kurmam gerekiyor ancak öğrenciyim yeterli bütçem maalesefki yok
Crack bir şekilde nasıl kurabilirim

Selamlar dostlar,
Bilgisayarıma basit tasarımlar için Adobe Photoshop kurmam gerekiyor ancak öğrenciyim yeterli bütçem maalesefki yok
Crack bir şekilde nasıl kurabilirim
Bir sanal kart açıp deneme üyeliğini başlat, sonra programı normal şekilde indirip kur. Kurduktan sonra da sanal kartı kapat. Bilgisayardan silmediğin sürece Photoshop çalışmaya devam ediyor bende şu an öyle kullanıyorum 😂 Kullanmadığın bir mailde yapmaya da özen göster sürekli para çekilemedi diye mail gönderirler sonra :D

Bir sanal kart açıp deneme üyeliğini başlat, sonra programı normal şekilde indirip kur. Kurduktan sonra da sanal kartı kapat. Bilgisayardan silmediğin sürece Photoshop çalışmaya devam ediyor bende şu an öyle kullanıyorum 😂 Kullanmadığın bir mailde yapmaya da özen göster sürekli para çekilemedi diye mail gönderirler sonra :D
Ben attım zaten programın en son sürümünü...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

valla ben canva kullanıyorum işim düşerse
Photoshop'la çöp firma Canva'yı nasıl bir tutarsınız? Photoshop muadillerinde HDR desteği bile yok o derece berbat bir firma.

Photoshop'la çöp firma Canva'yı nasıl bir tutarsınız? Photoshop muadillerinde HDR desteği bile yok o derece berbat bir firma.

Gene de yazmak istedim iyi forumlar.

bir tutmadım farkederseniz crackli kullanma dedim canvayı kullanıyorum işim düşünce dedim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,014
Üyeler
198,029
Son üye
atakcay
Geri