Güncel 50-60k adobe pc

ihsn23

80+
Reaksiyon skoru
0
dostlar öncelikle herkese selamlar beni üzmeyecek adobe de çok rahat creative cloudu kullanabileceğim bir sistem istiyorum ağırlıklı olarak permiere ve after effects kullanacam akıcı bir şekilde kullanmalıyım ne öneririsiniz güncel sistemlerden bilen biri tavsiye ederse çok mutlu olurum 1-2 gün içerisinde almam lazım

dostlar öncelikle herkese selamlar beni üzmeyecek adobe de çok rahat creative cloudu kullanabileceğim bir sistem istiyorum ağırlıklı olarak permiere ve after effects kullanacam akıcı bir şekilde kullanmalıyım ne öneririsiniz güncel sistemlerden bilen biri tavsiye ederse çok mutlu olurum 1-2 gün içerisinde almam lazım
Amaç Adobe ise 30K ya Mac Mini al geç Windows gereksiz olur.

Amaç Adobe ise 30K ya Mac Mini al geç Windows gereksiz olur.
hocam apple sorun çıkartıyor diyorlar ben biraz daha oyun bilgisayarı olsun istiyorum oyun oynmayacam fakat akıcı kullanmam önemli öncesinde kullandıysan modeli veya linki atabilir misin onunda inceleyeyim

hocam apple sorun çıkartıyor diyorlar ben biraz daha oyun bilgisayarı olsun istiyorum oyun oynmayacam fakat akıcı kullanmam önemli öncesinde kullandıysan modeli veya linki atabilir misin onunda inceleyeyim
Adobe yazılımları konusunda Mac optimizasyonu çok iyi, i7 işlemciyle bile alamadığım hızı M1 işlemciyle alıyorum.

Bu M4 işlemcili baz versiyon:

Arkadaş doğru söylemiş alabileceğin en muhteşem cihaz mac mini bu arada. 0 Kasma donma 10 sene stabil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arada kalan bütçeye muhteşem renk doğruluğu olan bir OLED monitör çekebilirsin mesela.

Adobe yazılımları konusunda Mac optimizasyonu çok iyi, i7 işlemciyle bile alamadığım hızı M1 işlemciyle alıyorum.

Bu M4 işlemcili baz versiyon:
hocam peki bunun yanına daha ne almam lazım ekstra monitör ve bağlantı kabloları mı

hocam peki bunun yanına daha ne almam lazım ekstra monitör ve bağlantı kabloları mı
Monitör, klavye, mouse.

Taşınabilir cihaz olsun dersen MacBook da bakabilirsin ben masaüstü alternatifi olarak bunu önerdim.

Gaming istersen de indirim varken bunu al geç.

Monitör, klavye, mouse.

Taşınabilir cihaz olsun dersen MacBook da bakabilirsin ben masaüstü alternatifi olarak bunu önerdim.

Gaming istersen de indirim varken bunu al geç.
hocam laptopta karar kıldım ama mac book tarzı bir şey mi yoksa oyun laptoplarına mı bakmalıyım monster gibi sence hangisi 5-6 yıllık götürür macler mi monster tarzı latoplar mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,700
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142
Geri