Staj Yerinde Nasıl Devamlı Çalışabilirim

Reaksiyon skoru
66
Gideceğim iş yerine şu anlık staj olarak gidicem önümüzdeki sene stajdan sonra da orda kalmayı planlıyorum çünkü gerçekten kaliteli bir firma kendimi orada hem geliştirmek hem de orada kalabilmek için neler yapmalıyım? Kendimi sevdirmeliyim ama ben kendimi biliyorum biraz içine kapanık biriyim ha bi iş verilse hakkıyla yaparım sıkıntı yok ama öyle biraz daha nasıl ortam kurabilirim?

Gideceğim iş yerine şu anlık staj olarak gidicem önümüzdeki sene stajdan sonra da orda kalmayı planlıyorum çünkü gerçekten kaliteli bir firma kendimi orada hem geliştirmek hem de orada kalabilmek için neler yapmalıyım? Kendimi sevdirmeliyim ama ben kendimi biliyorum biraz içine kapanık biriyim ha bi iş verilse hakkıyla yaparım sıkıntı yok ama öyle biraz daha nasıl ortam kurabilirim?
onlara kendini sevdirmen lazım kurumsal bir yer ise biraz daha zor olabiliyor tabiiki.Ne diyorlar ise yapıp biraz itaatkar olursan şansın biraz daha artar ama sakın kendini ezdirme en baştan tavrını koy ben buraya iş öğrenmye geldim de

iş ne bilmiyorum ama kendini sevdirmeden daha çok büyük iş yapman lazım sen ayrıldıktan sonra kapatamayacakları bir boşluk olsun öyle çalış. Hani bir sezon kiralık gelir ya oyuncular kulüp kendisini alsın diye prime açar ciğersiz gibi oynar öyle işte

iş ne bilmiyorum ama kendini sevdirmeden daha çok büyük iş yapman lazım sen ayrıldıktan sonra kapatamayacakları bir boşluk olsun öyle çalış. Hani bir sezon kiralık gelir ya oyuncular kulüp kendisini alsın diye prime açar ciğersiz gibi oynar öyle işte
İş medikal cihazlar, şuanlık bana dedikleri iş çok öyle kendimi gösterebileceğim bir iş değil ürün kalite kontrol ama yine aklımda bulunur dikkat ederim teşekkür ederim

Senin gibi onlarcasını ellerinden geçirdikleri için inanılmaz zor. Normal iş başvurusu yoluyla işe girme imkanın yok ise kendini yorma bile. Zaten iş hayatı illa bu olacak deyip onu yaptığın bir hayat değildir.

Senin gibi onlarcasını ellerinden geçirdikleri için inanılmaz zor. Normal iş başvurusu yoluyla işe girme imkanın yok ise kendini yorma bile. Zaten iş hayatı illa bu olacak deyip onu yaptığın bir hayat değildir.
Staj yerleştirilmesi yapılırken şefim sıralama yaparak yerleştirdi ben bölüm birincisiyim ve yaptığım projeler diğerlerine göre çok daha etkileyiciydi şefim de firmaya bu şekilde çok olumlu şeyler söylemiş benim hakkımda yani referansa yakın denilenebilir. Ama stajdan sonrasına şefim karışmıyor kendi imkanlarımla kalmaya çalışcam tatlı tatlı zorlamaya çalışıcam artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,238
Üyeler
197,164
Son üye
ValocuTürk1907
Geri