kullanan arkadaşlar fan sesinin fazla olduğunu söylemişlerdi ama neden sürekli çalışıyor onu anlamadımGüç kaynağını taktım fan sürekli çalışıyor bu normal mi ? Fan sesi bir tık fazla gibi yada sürekli çalıştığı için banamı fazla geliyor ? Boştayken durması yada az dönmesi gerekmiyormu ?
Fan eğrisi agresif diye boşuna söylemiyor insanlar. Bazısına sessiz, bazısına sesli geliyor.Güç kaynağını taktım fan sürekli çalışıyor bu normal mi ? Fan sesi bir tık fazla gibi yada sürekli çalıştığı için banamı fazla geliyor ? Boştayken durması yada az dönmesi gerekmiyormu ?
hocam bende de aynı model var alalı 2 ay oluyor ancak pc yi çok sık kullanmadığım için öyle çok yük altına sokmadım onun haricinde boştayken rahatsız etmiyor beni pc fanlarının sesiyle ayırt edemezsin yaniGüç kaynağını taktım fan sürekli çalışıyor bu normal mi ? Fan sesi bir tık fazla gibi yada sürekli çalıştığı için banamı fazla geliyor ? Boştayken durması yada az dönmesi gerekmiyormu ?
@Ducktape hocam biliyodur o almıştıGüç kaynağını taktım fan sürekli çalışıyor bu normal mi ? Fan sesi bir tık fazla gibi yada sürekli çalıştığı için banamı fazla geliyor ? Boştayken durması yada az dönmesi gerekmiyormu ?
Hocam incelemedede yazmıştım zero fan yok bu modelde fan sürekli çalışıyor .Sendede boşta fan dönüyor mu ?
rahatsız ediyorsa iade et benceMerhaba kullanan arkadaşlar rica etsem video şekip atma şansınız varmı ? Boşta ses nasıl