Enermax Revolutıon Iıı 1000w Kullananlar Bakabilir mi ?

Shooter_U

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,269
Güç kaynağını taktım fan sürekli çalışıyor bu normal mi ? Fan sesi bir tık fazla gibi yada sürekli çalıştığı için banamı fazla geliyor ? Boştayken durması yada az dönmesi gerekmiyormu ?

Güç kaynağını taktım fan sürekli çalışıyor bu normal mi ? Fan sesi bir tık fazla gibi yada sürekli çalıştığı için banamı fazla geliyor ? Boştayken durması yada az dönmesi gerekmiyormu ?
kullanan arkadaşlar fan sesinin fazla olduğunu söylemişlerdi ama neden sürekli çalışıyor onu anlamadım

Fan eğrisi agresif diye boşuna söylemiyor insanlar. Bazısına sessiz, bazısına sesli geliyor.

Hocam bendede var ancak daha kullanmaya baslamadım yarın nasip olursa takıcam sisteme absürt bişey olursa bilgilendiririm.

hocam bende de aynı model var alalı 2 ay oluyor ancak pc yi çok sık kullanmadığım için öyle çok yük altına sokmadım onun haricinde boştayken rahatsız etmiyor beni pc fanlarının sesiyle ayırt edemezsin yani

Sendede boşta fan dönüyor mu ?
Hocam incelemedede yazmıştım zero fan yok bu modelde fan sürekli çalışıyor .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kullandığım sistem 600w güç çekiyor anlık olarak ve bu psu fan açmıyor hocam açıyorsada ben anlamıyorum kasanın sacını ısıtıcak kadar ısınıyor ama agresif bi soğutma ben göremedim ağırlıklı olarak sıcak çalışan bi psu ve aldığımdan beri rahat 20 defa oyun oynarken elektriklerim kesildi ( uedaş dan nefret ediyorum ) daha bi sıkıntı yaşamadım birazda 2 yıl birebir değişimine güveniyorum canını alarak kullanıyorum ama 3 aydır tık yok bakalım .

Son düzenleme:
Peki hangi ekran kartı ve kaç tane ekran martı güç kablosu kullanıyorsun yanlış takmış olabilirim diye şüphelenmeye başladım

Merhaba kullanan arkadaşlar rica etsem video şekip atma şansınız varmı ? Boşta ses nasıl

Mağazadan aldım video attım bakarmısınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,786
Üyeler
197,296
Son üye
CookLeak
Geri