❌İndirim Bitti! Colorful Cvn B650 Gaming Frozen Atx Anakart 7469 TL (Tt Kuponu Varsa 7169 TL)

Sipariş ettik mATX gönderdiler iade edicez
Alıntıyı görüntüle
3 hafta önce linkteki anakart diye sipariş etmiştim cuma gecesinde. Aynı bu matx i gönderdiler. Giitim aracımla uğraşıp çabuk olsun diye istanbulda değişimi sağladım. Link yanlış Atx olan zaten yok para iadesi yapabiliriz dediler.

Bunu değiştirin millet mağdur olmasın dedim orda dzltecez efendim dediler ,demek hala aynı şeyi yapıyor İncehesap .Bu kadar insana o zamandan beri yanlış ürün göndermişler.

Biri de dememiş :

" linki düzeltelim doğru ürünü insanlara gönderelim diye" 3 haftadır dememişler. Demek mal bir kurum kendileri. ve depo sipariş bölümnde 30 a yakın kişi çalıştını gördüm. İnsan 2 kişi sana ürünü yanlış diye gönderse yanlışı düzeltirsin ***** deilsen İncehesap olarak...

elinde olup olmamasından banane ben sonuçta o firmaya Güvendim ve onu aldım vana o ürünü yollamak zorundalar yoksa benim zamanımdan çalmış olucaklar
haklısın tabi istersen tüketici mahkemesine kadar gidersin. Uğraşmak istemedim

haklısın tabi istersen tüketici mahkemesine kadar gidersin. Uğraşmak istemedim
THH'ye gitseniz yüksek ihtimalle ya ATX versiyonunu ya da eğer ellerinde yoksa bir üst segmenti alırsınız anca uğraşmaya değmez. Anakartlara sürekli indirim geliyor. Ben olsam ben de iade edip farklı modellere yönelirdim. Yalnız İncehesap gibi köklü bir satıcı neden böyle bir şey yaptı anlamadım.

elinde olup olmamasından banane ben sonuçta o firmaya Güvendim ve onu aldım vana o ürünü yollamak zorundalar yoksa benim zamanımdan çalmış olucaklar
thh versen acaba üst model x870 alabilir misin onu merak ettim. firma cinden getirtecek hali yok ya :D yoksa para iadesine mi döner mevzu

THH'ye gitseniz yüksek ihtimalle ya ATX versiyonunu ya da eğer ellerinde yoksa bir üst segmenti alırsınız anca uğraşmaya değmez. Anakartlara sürekli indirim geliyor. Ben olsam ben de iade edip farklı modellere yönelirdim. Yalnız İncehesap gibi köklü bir satıcı neden böyle bir şey yaptı anlamadım.
ben ugrasirdim daha önce hiç thh ile isim olmadı ama ne kadar ugrastirir ki ugrastirsa .

Yav bunlar ürünün fotografınada b650 koymuşlar, mATX versiyonunu değil.
Yanlış ürün geldi, bunu değiştirebilir miyiz diye soru sordum, soruya verdikleri cevaptada ilanın yanlış olduguna dair birşeyde söylemediler.

Tekrar sipariş edeceğim bu üründen, bu sefer yanlış ürün göndermezsiniz herhalde, not bırakamıyorum dedim onada 10 saattir cevap vermemişler, ama bu 10 saat içerisinde ürünü kargoya vermişler, sinir oldum arkadaş.

O kadarda sevinmiştim valla beyaz sisteme çok güzel anakart buldum diye, sen hayallerimin katilisin incehesap...

Yav bunlar ürünün fotografınada b650 koymuşlar, mATX versiyonunu değil.
Yanlış ürün geldi, bunu değiştirebilir miyiz diye soru sordum, soruya verdikleri cevaptada ilanın yanlış olduguna dair birşeyde söylemediler.

Tekrar sipariş edeceğim bu üründen, bu sefer yanlış ürün göndermezsiniz herhalde, not bırakamıyorum dedim onada 10 saattir cevap vermemişler, ama bu 10 saat içerisinde ürünü kargoya vermişler, sinir oldum arkadaş.

O kadarda sevinmiştim valla beyaz sisteme çok güzel anakart buldum diye, sen hayallerimin katilisin incehesap...
Merhaba yeni sipariş ettiğin anakart geldi mi o da mı farklı model olarak geldi bende sipariş etmeyi planlıyorumda şimdi

Merhaba yeni sipariş ettiğin anakart geldi mi o da mı farklı model olarak geldi bende sipariş etmeyi planlıyorumda şimdi
Oda B650M Geldi dostum sipariş etme, 50 defa konustuk hala yanlış ürün sebebiyle iade ettiğim için b650m ürünü size ulasmadımı yazıyolar mesajlarda :D

Oda B650M Geldi dostum sipariş etme, 50 defa konustuk hala yanlış ürün sebebiyle iade ettiğim için b650m ürünü size ulasmadımı yazıyolar mesajlarda :D
:)) Skandal ya hepsiburada'dan da satıyorlar baktım orda yorumda adam beğenmiş. Soracağım sattıkları her yerden . Tam alıyordum senin mesajın bildirimi geldi

Geri