NVIDIAMDINTEL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,426
o soruyu ben sordumOğlum bu İncehesap nasıl bir satıcı adam soru cevaba sormuş atx demişiniz millete neden m-atx anakart gönderiyorsunuz ?
Alıntıyı görüntüle
o soruyu ben sordumOğlum bu İncehesap nasıl bir satıcı adam soru cevaba sormuş atx demişiniz millete neden m-atx anakart gönderiyorsunuz ?
Alıntıyı görüntüle
ee ürünu senden geri alıp atx gondermeleri gerekmiyor muSipariş ettik mATX gönderdiler iade edicez
Alıntıyı görüntüle
3 hafta önce linkteki anakart diye sipariş etmiştim cuma gecesinde. Aynı bu matx i gönderdiler. Giitim aracımla uğraşıp çabuk olsun diye istanbulda değişimi sağladım. Link yanlış Atx olan zaten yok para iadesi yapabiliriz dediler.Sipariş ettik mATX gönderdiler iade edicez
Alıntıyı görüntüle
en temizi iade ya elinde yoktur büyük ihtimal.ee ürünu senden geri alıp atx gondermeleri gerekmiyor mu
elinde olup olmamasından banane ben sonuçta o firmaya Güvendim ve onu aldım vana o ürünü yollamak zorundalar yoksa benim zamanımdan çalmış olucaklaren temizi iade ya elinde yoktur büyük ihtimal.
haklısın tabi istersen tüketici mahkemesine kadar gidersin. Uğraşmak istemedimelinde olup olmamasından banane ben sonuçta o firmaya Güvendim ve onu aldım vana o ürünü yollamak zorundalar yoksa benim zamanımdan çalmış olucaklar
THH'ye gitseniz yüksek ihtimalle ya ATX versiyonunu ya da eğer ellerinde yoksa bir üst segmenti alırsınız anca uğraşmaya değmez. Anakartlara sürekli indirim geliyor. Ben olsam ben de iade edip farklı modellere yönelirdim. Yalnız İncehesap gibi köklü bir satıcı neden böyle bir şey yaptı anlamadım.haklısın tabi istersen tüketici mahkemesine kadar gidersin. Uğraşmak istemedim
thh versen acaba üst model x870 alabilir misin onu merak ettim. firma cinden getirtecek hali yok yaelinde olup olmamasından banane ben sonuçta o firmaya Güvendim ve onu aldım vana o ürünü yollamak zorundalar yoksa benim zamanımdan çalmış olucaklar
ben ugrasirdim daha önce hiç thh ile isim olmadı ama ne kadar ugrastirir ki ugrastirsa .THH'ye gitseniz yüksek ihtimalle ya ATX versiyonunu ya da eğer ellerinde yoksa bir üst segmenti alırsınız anca uğraşmaya değmez. Anakartlara sürekli indirim geliyor. Ben olsam ben de iade edip farklı modellere yönelirdim. Yalnız İncehesap gibi köklü bir satıcı neden böyle bir şey yaptı anlamadım.
Merhaba yeni sipariş ettiğin anakart geldi mi o da mı farklı model olarak geldi bende sipariş etmeyi planlıyorumda şimdiYav bunlar ürünün fotografınada b650 koymuşlar, mATX versiyonunu değil.
Yanlış ürün geldi, bunu değiştirebilir miyiz diye soru sordum, soruya verdikleri cevaptada ilanın yanlış olduguna dair birşeyde söylemediler.
Tekrar sipariş edeceğim bu üründen, bu sefer yanlış ürün göndermezsiniz herhalde, not bırakamıyorum dedim onada 10 saattir cevap vermemişler, ama bu 10 saat içerisinde ürünü kargoya vermişler, sinir oldum arkadaş.
O kadarda sevinmiştim valla beyaz sisteme çok güzel anakart buldum diye, sen hayallerimin katilisin incehesap...
Oda B650M Geldi dostum sipariş etme, 50 defa konustuk hala yanlış ürün sebebiyle iade ettiğim için b650m ürünü size ulasmadımı yazıyolar mesajlardaMerhaba yeni sipariş ettiğin anakart geldi mi o da mı farklı model olarak geldi bende sipariş etmeyi planlıyorumda şimdi
Oda B650M Geldi dostum sipariş etme, 50 defa konustuk hala yanlış ürün sebebiyle iade ettiğim için b650m ürünü size ulasmadımı yazıyolar mesajlarda![]()