Reapt0r
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 860
Uzun süredir ilgim olduğu için ve girşim de bulunduğum için bu konuyu açıyorum tecrübeli arkadaşlarla da bilgi alışverişi yapmak isterim. Youtube da daha önce herkesin olduğu gibi bir kaç girişimim olmuştu ve hep yarım kalmıştı, geçen zamanlarda araştırdım ve bir eğitim satın aldım kesinlikle reklam vs değildir hiç bir yönlendirme yapamam , isteyen çok araştırarak youtube dan da öğrenebilir. Youtube u gelir kapısına çevirmek istiyorum bir çok insan yaparken ben neden yapmayayım diye düşündüm ve tekrardan youtube shorts kanalı açarak başladım.
Eğitim videolarını izledim ve hemen bir kanal oluştur ve hemen video hazırlayıp atmaya başladım. ayın 30 undan bu yana işim gereği ile pek vaktim olmuyor ama yine de uğraşarak bir şeyler yapmaya çalışıyorum ortaya video çıkartıyorum ve sabırsız olduğum için hep geç saatlerde videolar paylaşabiliyorum. 11 gün içinde 7 adet video paylaştım ve paylaşım saatlerim akşam 10 11 12 civarı olmasına rağmen bu şekilde.
Sizce videoları hazırlayıp bir sonraki günün belirli bir saatinde mi atmalıyım yoksa zaman farket miyor mu? çünkü yaptığım videolar 1 saat içinde 1k izlenmeye ulaşıyor.
Kanal verilerim 11 gün için iyi midir? Biliyorum shorts videoları izlenmesi kolay olabiliyor ama bu veriler şuan düşük mü yoksa normal mi?
Bu işle ilgilenen arkadaşlarla fikir alışverişi yapmak isterim.
İlerlemeleri burada sürekli olarak güncelleyeceğim.
Eğitim videolarını izledim ve hemen bir kanal oluştur ve hemen video hazırlayıp atmaya başladım. ayın 30 undan bu yana işim gereği ile pek vaktim olmuyor ama yine de uğraşarak bir şeyler yapmaya çalışıyorum ortaya video çıkartıyorum ve sabırsız olduğum için hep geç saatlerde videolar paylaşabiliyorum. 11 gün içinde 7 adet video paylaştım ve paylaşım saatlerim akşam 10 11 12 civarı olmasına rağmen bu şekilde.
Sizce videoları hazırlayıp bir sonraki günün belirli bir saatinde mi atmalıyım yoksa zaman farket miyor mu? çünkü yaptığım videolar 1 saat içinde 1k izlenmeye ulaşıyor.
Kanal verilerim 11 gün için iyi midir? Biliyorum shorts videoları izlenmesi kolay olabiliyor ama bu veriler şuan düşük mü yoksa normal mi?
Bu işle ilgilenen arkadaşlarla fikir alışverişi yapmak isterim.
İlerlemeleri burada sürekli olarak güncelleyeceğim.