rampage alınmaz benceeğer sıfır istiyorsan bunu alabilirsin![]()
Rampage V902 Oyuncu Direksiyon Seti PC Uyumlu 3 Pedallı Oyuncu Direksiyonu ( Sadece Pc Uyumlu ) - Fiyatı, Yorumları
V902 Oyuncu Direksiyon Seti PC Uyumlu 3 Pedallı Oyuncu Direksiyonu ( Sadece Pc Uyumlu ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
rampage alınmaz bence
bence kesinlikle ikinci el bak pahalı bir ürün grubu rekabeti az olduğu için iyi kampanya da zor geliyor. bence bir araştırma yapDireksiyon seti lazımda zevk verecek ets2 felan oynarım zor ihtimal forza felan gırerım ama ets oyanayacağım vitesli 3lü pedallı bir direksiyon seti lazım en fazla çıkabileceğim rakam 8500tl olabilir 2.elemi gireyim sizce
bu fiyatlara alınabilecek modeller bu maalesef gönül ister bu fiyata g29 olsa keşke 2.eli bile 10k dan başlıyorrampage alınmaz bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bence kesinlikle ikinci el bak pahalı bir ürün grubu rekabeti az olduğu için iyi kampanya da zor geliyor. bence bir araştırma yap
bu fiyatlara alınabilecek modeller bu maalesef gönül ister bu fiyata g29 olsa keşke 2.eli bile 10k dan başlıyor
Hocam ikinci el de olsa 11-12K TL'nin altında güzel direksiyon seti yok. En az PXN V10 Pro alabileceğiniz zamana kadar bekleyin ikinci el PXN V10 Pro alın.Direksiyon seti lazımda zevk verecek ets2 felan oynarım zor ihtimal forza felan gırerım ama ets oyanayacağım vitesli 3lü pedallı bir direksiyon seti lazım en fazla çıkabileceğim rakam 8500tl olabilir 2.elemi gireyim sizce
G29 da V995 de kötü. İkinci el PXN V10 Pro alın en az.V995 nasıl hocam g29 isterim de temiz olduğunu vs nasıl anlayacağım bide 10 k ya bulabilir miyim g29
Pınar yok ya 2.el ols abile çok pahaşkG29 da V995 de kötü. İkinci el PXN V10 Pro alın en az.
10k'ya G29 bulabilir miyim diyorsunuz 11k'ye ikinci el PXN V10 Pro alın diyince pahalı diyorsunuz?Pınar yok ya 2.el ols abile çok pahaşk
Pahalılık çok önemli değil aklımda kuşku var ya iyi değilse yani nasıl onu test etmeliyim programları vs varmı10k'ya G29 bulabilir miyim diyorsunuz 11k'ye ikinci el PXN V10 Pro alın diyince pahalı diyorsunuz?
Hocam ben PXN V10 Pro kullanmadım ama Direct Drive olduğu için G29'dan veya V995'den iyi olduğuna eminim. Test konusunda da ben 2.el direksiyon seti hiç almadım @Advocate hocam direksiyon setleri konusunda çok bilgili hocama sorabilirsiniz.Pahalılık çok önemli değil aklımda kuşku var ya iyi değilse yani nasıl onu test etmeliyim programları vs varmı