Cam Paneli Kırılan Nzxt H510 Kasaya Temperli Cam mı Pleksi mi Takılmalı?

Alucardll

80+
Reaksiyon skoru
4
Kasa yan temperli cam panelim kırıldı ve maalesef orijinal yedek parçayı bulamıyorum. Bu nedenle yeni bir yan panel yaptırmayı düşünüyorum. Pleksi cam kullanan veya sonradan temperli cam yaptıran varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Çizilme, görüntü kalitesi ve uzun ömürlülük açısından hangisinden daha memnun kaldınız?

Ayrıca temperli cam yaptırmak ekstra masrafa değer mi, yoksa bu tür bir kullanım için pleksi cam yeterli olur mu? Yardımcı olursunuz sevinirim.

Yıllar önce sanırım 2017 de Dark N10 kasamın yanındaki pleksi kullanılamaz hale gelmişti.

ben de firmaya mail atmıştım ayrı şekilde satın almak istediğimi söylemiştim ellerinde parçanın olduğunu söyleyip olumlu cevap vermişlerdi.

hatta benin kasam dark n10 modeldi
aynı modelin sonradan çıkan temperli camlı versiyonu vardı ben onun camını ve vidalarını isteyip kasamı temperli camla upgrade etmiştim.

Fiyat olarak da çok ucuz bir para almışlardı.
ulaşabilirsen faturadan veya kutudan bakıp firmaya veya ürünün tedariğini yapan firmaya ulaşıp şansını deneyebilirsin.

Parçayı bulamazsan da Hepsiburada gibi yerlerde ölçüye göre pleksi kesen yerler var ilk önce ben de onları araştırmıştım onlardan birine ölçü verip pleksi kestirebilirsin.

Yıllar önce sanırım 2017 de Dark N10 kasamın yanındaki pleksi kullanılamaz hale gelmişti.

ben de firmaya mail atmıştım ayrı şekilde satın almak istediğimi söylemiştim ellerinde parçanın olduğunu söyleyip olumlu cevap vermişlerdi.

hatta benin kasam dark n10 modeldi
aynı modelin sonradan çıkan temperli camlı versiyonu vardı ben onun camını ve vidalarını isteyip kasamı temperli camla upgrade etmiştim.

Fiyat olarak da çok ucuz bir para almışlardı.
ulaşabilirsen faturadan veya kutudan bakıp firmaya veya ürünün tedariğini yapan firmaya ulaşıp şansını deneyebilirsin.

Parçayı bulamazsan da Hepsiburada gibi yerlerde ölçüye göre pleksi kesen yerler var ilk önce ben de onları araştırmıştım onlardan birine ölçü verip pleksi kestirebilirsin.
Hocam ben de üretici ve distribütörle iletişime geçtim ama ne yazık ki yedek parçaları olmadığını söylediler. Sanırım söylediğiniz gibi pleksi yaptıracağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,806
Üyeler
198,196
Son üye
samuelsewall
Geri