B badvroken 80+ Katılım 13 Haziran 2026 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 Cumartesi, 00:27 #1 Elimde MSI PRO B850M-A WIFI PZ anakart var iade edip 1000tl ekleyip MAG B850 GAMING PLUS MAX WIFI almalı mıyım yoksa 8-9k civarına daha iyisi var mıdır?
Elimde MSI PRO B850M-A WIFI PZ anakart var iade edip 1000tl ekleyip MAG B850 GAMING PLUS MAX WIFI almalı mıyım yoksa 8-9k civarına daha iyisi var mıdır?
A ABiT 80+ Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 30 Reaksiyon skoru 2 Cumartesi, 00:36 #2 ıslemcınıze iyiyse ve overclok gıbı zor ıslemler yapıcaksanız gamıng yazan hepsı olur yapmacaksanız bosa para vermeye gerek yok orta sınıf ıs gorur
ıslemcınıze iyiyse ve overclok gıbı zor ıslemler yapıcaksanız gamıng yazan hepsı olur yapmacaksanız bosa para vermeye gerek yok orta sınıf ıs gorur
B badvroken 80+ Katılım 13 Haziran 2026 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 Cumartesi, 00:42 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ABiT yazmış: ıslemcınıze iyiyse ve overclok gıbı zor ıslemler yapıcaksanız gamıng yazan hepsı olur yapmacaksanız bosa para vermeye gerek yok orta sınıf ıs gorur Devamı için tıklayın... 9700x var ama almışken parama göre en iyisini almak istedim 10k bütçe var anakart için
ABiT yazmış: ıslemcınıze iyiyse ve overclok gıbı zor ıslemler yapıcaksanız gamıng yazan hepsı olur yapmacaksanız bosa para vermeye gerek yok orta sınıf ıs gorur Devamı için tıklayın... 9700x var ama almışken parama göre en iyisini almak istedim 10k bütçe var anakart için
G godddamn 80+ Katılım 28 Mayıs 2026 Mesajlar 24 Reaksiyon skoru 13 Cumartesi, 01:24 #4 aynı şekilde ben de yeni 9700x aldım uygun fiyatlı iyi bir anakart arıyorum yardımcı olabilcek var mıdır? işimi en iyi ne görür fazla abartı para da vermek istemiyorum
aynı şekilde ben de yeni 9700x aldım uygun fiyatlı iyi bir anakart arıyorum yardımcı olabilcek var mıdır? işimi en iyi ne görür fazla abartı para da vermek istemiyorum