7000k Bütçeye Direksiyon Önerisi

Peki bir şey daha soracağım ben letgo dan alacağım buldum bir tane 13k ya düştü en son kutulu ben taktik istiyorum ben direk havale 13göndersem belki dolandırıcam adama ne demeliyim alırken vs adam İstanbul'da ben sivasta

Peki bir şey daha soracağım ben letgo dan alacağım buldum bir tane 13k ya düştü en son kutulu ben taktik istiyorum ben direk havale 13göndersem belki dolandırıcam adama ne demeliyim alırken vs adam İstanbul'da ben sivasta
Hocam bence 13k biraz fazla gibi 11k'ye bulmaya çalışın. İkinci el ben daha önce hiç bir şey almadım hocam ikinci el konusunda tavsiye veremem.

Şey sorcam yanında shifteri yok hangi shifterlar tak çalıştır yapabiliyoz

Sizi çok sıktım anlıyorum ve özür diliyorum thrust master, t300rs gt alcam daha iyi değilmi

Kanka şey sorcam ben herhangi bir shifter alsam mesela g29 USB dönüştürücü olarak direk kablo alınmıcak heralde yapay zeka sordum da değişik bir dönüştürücü Sühan varmış
Hocam G29'un shifteri kronik bir shifter. Onun yerine stoğa gelince PXN A7 alırsanız daha iyi olur. Ayrıca USB girişi olan her shifteri kullanabilirsiniz, G29'u da dönüştürücüyle olabilir tam bilmiyorum.

eğer sıfır istiyorsan bunu alabilirsin veya 2.el temiz rampage v995
Kesinlikle alınmayacak bir direksiyon seti.g29 bile mırın kırın ettiriyor insanı bu hiçbir şekilde alınmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sizi çok sıktım anlıyorum ve özür diliyorum thrust master, t300rs gt alcam daha iyi değilmi
T300rs gt kayışlı bir şekilde çalışıyor v10 pro direct drive daha güncel daha kaliteli v10 pro daha iyi.eğer direksiyon simidi hoşunuza gittiyse v10 pro alın.

Bu forumda belirli bir saatten sonra yapılan öneriler o kadar saçma ki sadece gülüyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,989
Üyeler
197,598
Son üye
himkc
Geri