Öneri Kia Sportage 1.6 T-Gdı Hibrit

Alınır çok iyi bir suv dur kavrama biter yazmışlar da bu araç hybrid olduğu için tam otomatik bir şanzımanla gelir fiyat skalasındaki en iyi araç bence bütçem olsa da alsam.
Alakası yok, kuru tip çift kavrama ile geliyor. Şehir içi yoğun olan bölgede 100K civarında bitiyor kavrama.

Kia Sportage 1.6 T-GDİ HİBRİT

Bu aracın elegance konfor paketi olarak alsam diye düşündüm tabi sizlerin görüşünü almak istedim sizce nasıl bir araç
Yakıt verileri
Kronik denilecek bir sorunu varmı
Konfor vs üzermi ?

Tavsiyeleriniz nelerdir teşekkür ederim.
Kardeşi olan Tucson 1.6 t-gdi tavsiye ederim , şanzıman yönünden büyük avantajlı çünkü 1.6 tgdi hibrit Sportage 7 ileri kuru tip çift kavrama şanzıman ile geliyor , 1.6 tgdi hibrit Tucson ise 6 ileri tork konvertör şanzıman ile geliyor , bu araçlardaki çift kavrama şanzıman şehir içi dur-kalk trafikte kararsızlık yaşayabiliyor ve fazla ısınabiliyor , o yüzden başım ağrımasın dersen kesinlikle 1.6 T-GDI Hibrit Tucson tavsiye ederim

Alakası yok, kuru tip çift kavrama ile geliyor. Şehir içi yoğun olan bölgede 100K civarında bitiyor kavrama.
Yok hocam tam hybrid tucson ve sportageler tork konvertörlü geliyor bi araştırın ama hafif hybrid ve düz turbo olanlar dediğiniz gibi dct ile gelir saygılar.

Yok hocam tam hybrid tucson ve sportageler tork konvertörlü geliyor bi araştırın ama hafif hybrid ve düz turbo olanlar dediğiniz gibi dct ile gelir saygılar.
Kia Çift kavrama, Tucson tork konvertör ile geliyor.

dizelini kullanıyorum şanzımanın ısınma sorununu önceden bildiğim için özellikle takip ediyorum henüz problem yaşamadım
ben yoğun trafikte spor moda atıyorum, kırmızıda beklerken süre uzunsa n ye çekerim sanzımanın sıcaklık göstergesini yarıda bile görmedim

230 beygirlikler tork konvertorlu ile geliyor sadece sportage de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kia Çift kavrama, Tucson tork konvertör ile geliyor.
230luk sportageler tork konvertorlu

230 beygirlikler tork konvertorlu ile geliyor sadece sportage de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

230luk sportageler tork konvertorlu
Doğrudur, o araçtan sadece 3-5 tane var, konu sahibi arkadaşda o araçtan da bahsetmiyor.

Geri