❌İndirim Bitti! Warp 11400f RTX 3050 16k

Sahtekarlık yapıldığını düşünüyorum sitelerine kullanıcı çekmek için bir adet iki adet stokta gösteriyor veya almaya çalışanları hata verdiriyor vs gerçekten sahtekarlık oyun Teknosa MediaMarkt

güle güle kullan bence sıkıntı olmaz bu fiyata bu kadar köfte, ben sallıyo da olabilirim bu arada bütçem bu kadar olsa alırdım üstüne taksit puan vs.
Dediğin olabilir hocam teknosadan 2 kere ürün aldım 2 sinde de kutusu yırtık ve ürünler içindeki poşetsiz geldi.Cayma hakkını kullanmak istediğimde güvenlik bandı açılmış geri alınamaz dediler.Bir daha alışveriş yapmadım.Uygun fiyatlı verdikleri ürünlerde hep sıkıntı oluyor benim tecrübem böyle.

Çektim ben en fazla ne olabilir ki

Warp Spectra İ5 11400F Sıvı Soğutuculu 16GB RGB RAM 512 GB SSD ASUS RTX 3050 6GB Freedos Gaming Bilgisayar Siyah

işlemci 3.5k
anakart 1.5k (görselde dolu bir model var yine de biz ölü fiyat yazalım)
soğutucu 1k (bu fiyat çok ölü oldu ama warp ne kadar kaliteli bilemeyiz)
ram 1.5k (ddr4)
ssd 2.2k
kasa psu (650w yazıyor eğer 650 ise) 2k
ekran kartsız bile en dip 11.7 k bu kasa ekran kartı da asus dual yazıyor çok rahat 7 eder
yazdığım fiyatlar zaten ikinci el fiyatları gibi bir şey daha ne olsun

satıcı teknosa ama içindeki parçalar artık sıfırı nerdeyse olmayan parcalar, bana ordan burdan buldukları parçalarla toplanmıs gibi geldi. belki elde kalan parcalardır sadece bilmiyorum günah almayayım
aynen işte teşhir olabilir bazı parçalar, bazıları da depoda kalmıştır bir yerlerde gelin bunu toplayıp satalım demişlerdir :D

Deminde monsterin kasası 14400f b760 32gb ddr5ram 4060ti 16gb 1tb m2 ssdli
Kasası 43 k idi 6 taksit vardı. Güncel değil diye atmadımda fp imiş bitmiş ama

aynen işte teşhir olabilir bazı parçalar, bazıları da depoda kalmıştır bir yerlerde gelin bunu toplayıp satalım demişlerdir :D
Teşhir de olsa başka bir şey de olsa 16.000 TL müthiş bir fiyat ama dolandırıcılık bir tane iki tane satıyorlar müşteri çekmek sonraki gelenler yok 25.000 TL’den aşağı değil mümkün değil 25’ten aşağı normalde

Geri