[Da Özel] Tv & Mobil İçin İndir&İzle Iptv Oynatıcı +3 Aylık 100 Adet Premium Kod

Reaksiyon skoru
5
Selamlar Donanım Arşivi Ailesi,

Ben de forumun eski üyelerinden biriyim. Eskiler hatırlar, Abdullah abinin o efsane DA-MD2 sisteminden buralardayım, şimdi de son kampanyada olan beyaz sistem Elite-S62 canavarı ile sistemin başında kod yazıyorum. 😊

Uzun süredir üzerinde çalıştığım, piyasadaki o hantal, reklam kusan oynatıcılara inat; tamamen performans odaklı, mağara gibi durmayan arayüzü olan ve Android TV/Mobil platformlarda canavar gibi çalışan yerli IPTV oynatıcım LOD Player'ı sonunda canlıya aldım.

Piyasada düzgün TV uyumluluğu olan (Mi Stick, Fire Stick vb.) oynatıcı bulmanın zorluğunu bildiğim için, bu uygulamada performansa ve sıfır donma mimarisine feci kastım.

Forumdaşlarıma Özel Çorbada Tuzumuz Olsun Kampanyası: Konu altına değerli yorumlarını bırakan ilk 100 DA üyesine, uygulamayı tamamen reklamsız ve sınırsız indirme özelliğiyle deneyimleyebilmeleri için 3 Aylık (90 Günlük) Premium Promosyon Kodu'nu özel mesajla (PM) tek tek hediye edeceğim.

🗓️ Not: Kodların son kullanma tarihi 31 Aralık 2026'dır. Yani napıcaz şimdi kodu konusunu dert etmeyin; kodu şimdiden kapıp bu sene aktif etmek üzere zulaya atabilirsiniz.

💡 Kodu Kaçıranlar Üzülmesin: Uygulama premiumsuz kullanımda bile Android TV / TV Box sürümünde SIFIR REKLAM politikasına sahip. Mobilde ise deneyimi asla baltalamayacak minimum seviyede optimize edildi.

Resmi Web Sitemiz: lodplayer.com

Eski bir forumdaşınız olarak desteklerinizi, Google Play üzerinden 5 yıldız ve yorumlarınızı bekliyorum. Sistemlerinize zeval gelmesin, iyi forumlar!

Açık kaynak ise Samsung panellere sideload yapmak isterim. Samsung TV ler android ama modlanmış, APK kurulamıyor.

Ben de forumun eski üyelerinden biriyim. Eskiler hatırlar, Abdullah abinin o efsane DA-MD2 sisteminden buralardayım, şimdi de son kampanyada olan beyaz sistem Elite-S62 canavarı ile sistemin başında kod yazıyorum. 😊

Uzun süredir üzerinde çalıştığım, piyasadaki o hantal, reklam kusan oynatıcılara inat; tamamen performans odaklı, mağara gibi durmayan arayüzü olan ve Android TV/Mobil platformlarda canavar gibi çalışan yerli IPTV oynatıcım LOD Player'ı sonunda canlıya aldım.

Piyasada düzgün TV uyumluluğu olan (Mi Stick, Fire Stick vb.) oynatıcı bulmanın zorluğunu bildiğim için, bu uygulamada performansa ve sıfır donma mimarisine feci kastım.

Forumdaşlarıma Özel Çorbada Tuzumuz Olsun Kampanyası: Konu altına değerli yorumlarını bırakan ilk 100 DA üyesine, uygulamayı tamamen reklamsız ve sınırsız indirme özelliğiyle deneyimleyebilmeleri için 3 Aylık (90 Günlük) Premium Promosyon Kodu'nu özel mesajla (PM) tek tek hediye edeceğim.

🗓️ Not: Kodların son kullanma tarihi 31 Aralık 2026'dır. Yani napıcaz şimdi kodu konusunu dert etmeyin; kodu şimdiden kapıp bu sene aktif etmek üzere zulaya atabilirsiniz.

💡 Kodu Kaçıranlar Üzülmesin: Uygulama premiumsuz kullanımda bile Android TV / TV Box sürümünde SIFIR REKLAM politikasına sahip. Mobilde ise deneyimi asla baltalamayacak minimum seviyede optimize edildi.

Eski bir forumdaşınız olarak desteklerinizi, Google Play üzerinden 5 yıldız ve yorumlarınızı bekliyorum. Sistemlerinize zeval gelmesin, iyi forumlar!
Keşke Lig Başladğında Yapsaydın Bu Kampanyayı :)

her şey var mı içinde

Müthiş duruyor telefonda film izlemeye devam

Selamlar hocam, çok kritik ve güzel bir soru, hemen netlik kazandıralım:

LOD Player, tıpkı VLC Player veya bilgisayarınızdaki KMPlayer gibi %100 yasal ve bağımsız bir "Medya Oynatıcı" aracıdır. Uygulamanın içinde telif hakkı içeren yasadışı herhangi bir hazır yayın, kanal listesi veya içerik BULUNMAMAKTADIR. Google Play Store yayıncı politikaları gereği zaten bu tarz içerikleri barındırmak kesinlikle yasaktır.

Siz kendi satın aldığınız veya yasal olarak sahip olduğunuz Xtream API bilgilerinizi uygulamaya giriyorsunuz; LOD Player ise mağara gibi durmayan arayüzüyle, donma/takılma yapmayan özel mimarisiyle ve "indir-izle" teknolojisiyle o listeyi sizin için en yüksek performansla oynatıyor.

Eğer kendi listeniz varsa, uygulamanın bu premium performansını test etmeniz için 3 aylık kodunuzu PM üzerinden iletiyorum, güle güle kullanın!

@AbraForever @Mertpk @SeNNurki @Arif0 @dr.luciano @zPastwL

@volibearseven için dm atamıyorum kapalı herhalde.

@Arif0 uygulama açık kaynaklı değil. APK olarak mevcut fakat Samsung tvler farklı bir işletim sistemine sahip bu yüzden apk yüklenemiyor. İleride samsungla ilgili planlarım var fakat bu uzun vadede. Şimdilik en yakın hedefim Apple tarafı. İstersen mobil cihazın veya tabletin varsa orada kullanabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,218,914
Üyeler
197,577
Son üye
nuriderman0
Geri