Anlık güncelleme telefonu kendim tamir ettim bi 5 sene daha gider artık o gün geldiği zaman bu şuan için 4 senedir kullandığım lavuktan ayrıldığım gün yeni...
Amacım öğrenmek değil zaten istersem kolayca öğrenebiliyorum hiç gitmeyip konum açtığım yeri 2. gidişte ezbere gidiyorum önceliğim maaşın olabildiğince...
Dostlar selam malum lise bitti üniversite yolu gözüktü planım polonyaya gitmek ama önce burada İzmirde bir işte çalışıp olabildiğince para kazanmak ki her...
Wan er 2 alacağım güvenemiyorum ki alayım ne yapacağız abi ayıptır ya amazonun gözünü seveyim 2 hafta kullandığım ürünü geri alıyorlar ne kadar müthiş...
Hoşuma gitti kamera özellikleri ve 8k olması da 4k 60fps çekebilme olanağı vermiş gece çekimleri nasıldır acaba çoğunluk hobi amaçlı fotoğrafçılık ve...
Annemde aynı cihazı kullanıyor ondan biliyorum nasıl bir şey olduğu muhtemelen onu alacağım veya bir süre telefonsuz idare edip daha iyi bir şey için bi...
Demeyin öyle ya 2 senedir kullanıyorum siyah kablosuz modelini gayet memnunum şarjı çok iyi gidiyor ayda 1 yada 2 kere şarja takıyorum kopma vs de yaşamadım...