Komodinden de kurtulmam kolay olur hocam en kötü fotoğrafta kitaplığın olduğu o köşeye koyarım çok büyük bir şey değil şuan arkamda duruyor her geriye...
Dostlar selam ilk ve tek çalışma masam bir spotçudan alınan kitaplıklı zoko melody x kasa masaya sıfıra sıfır uyan bir masam var tabi kitaplığı söktüm ve...
Eyvallah hocam teşekkür ediyorum sizin de öyle olsun bakalım matematik tyt düzeyi temel var tyt de batırdık 9 soru yaptım 3 doğru 6 yanlış var ydt tamamen...
Valla bizim hocanın dediğine göre bi sebep yazmak lazımmış ama sana gidipte atıyorum neden bu sebeple diye sormuyolarmış en kötü sildirir eshota 17.5 yerine...
Vallaha hocam bağlama fiyatlarını bilmiyorum fakat ben dorede ki en ucuz elektro gitara sahibim ve 5. ayda yetmemeye başladı şuan 7. ayım bunda öğrendiğim...
Ne kursa gittim ne de sürekli çalıştım kendi kendime 1-2 teknik video izleyerek öğrendim ben ilk kendiniz öğrenmeyi deneyin ondan sonra yetersiz olursa kurs...
2 evet pahalı ama daha keyifli benim için bilmiyorum ben zevk alıyorum oynarken o yüzden problem yok indirime girsin 12 senedir oynadığım crack minecraftı...
Valla 50 60 bişey zaten zamanında bir elemandan istediğim 3 oyun almıştım sonra yeni sistem site falan getirmişti key verdi ekle oyunlarını orada ki...
Hesap silmek nedir ya 5 yıl hatta 1 ay sonra hesabımın 6. yılını kutlayacağım bunla geldim bunla gider çocuklara onlardan torunlara mirasım 1184 mena dolar...