Pc Toplamak veya Hazır Kasa Almak

Reaksiyon skoru
2
Forumlarda veya youtuberların kanallarını takip edip hazır kasa beklemek mi yoksa Her gün ucuza parça arayıp tek tek toplamak mı? -Hangisi daha ekonomik olur
-tek tek toplamak daha iyi bir sistem için garanti midir
-toplamaya nasıl başlarım çünkü bu konulae hakkında tam bilgi sahibi değilim. Diyelim ki X bir anakart aldım sonradan ucuza başka bir ekran kartı buldum ama uyumlu mu falan
Bu konu hakkında bilgilendirebilir misiniz

Merhaba kendi yaptığım olayı anlatayım size 2023 te itopyadan hazır kasa aldım bilgisayardan anlayan bi arkadaşıma attım sadece al dedi 4060 felan vardı normal siyah camlı kasa ama günümüzde sürekli akvaryum kasaları güncel parçaları keşfettikçe kendim toplayasım geldi kendim bilişim lisesinde okudum elimden az çok geliyor söküp takmak şuan topladığım kasa özellikleri aşağıda yazıyor zaten hepsini indirimde yakalamaya çalıştım ama aldıktan sonra fiyatları düşende oldu tabi bu tamamen sana kalmış yani çok detaylı düşünme canın ne istiyorsa ona yönel.

Forumlarda veya youtuberların kanallarını takip edip hazır kasa beklemek mi yoksa Her gün ucuza parça arayıp tek tek toplamak mı? -Hangisi daha ekonomik olur
-tek tek toplamak daha iyi bir sistem için garanti midir
-toplamaya nasıl başlarım çünkü bu konulae hakkında tam bilgi sahibi değilim. Diyelim ki X bir anakart aldım sonradan ucuza başka bir ekran kartı buldum ama uyumlu mu falan
Bu konu hakkında bilgilendirebilir misiniz
genelde hazir sistemler daha ucuz olur + 9 taksit de varsa tadindan yenmez.

kurulum isleriyle de ugrasmazsiniz.

ama kaliteli parcalara sahip hazir sistemler her zaman cikmiyor.

denk gelirse hazir sistem almak daha mantikli oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,983
Üyeler
197,594
Son üye
kursatpeker
Geri