Bilgisayar Kendi Kendine Açılıp Kapanıyor

https://forum.donanimarsivi.com/konu/yeni-alinan-9060xt-ekran-kartinda-goruntu-gelmiyor.1221566/ Bak bu Adam anakartı değişince düzelmiş Sanırım, estağfurullah bunun için burdayız bildiğim kadar yardımci olmaya çalışırım, ilk işimiz seni en az masrafla bu işten kurtarmak başka anakart dene yine burdan yazarsın
Şuan başka anakartim yok ve bilgisayarciya götüremem, ama ekran kartı, PSU , ve işlemcide kesin sorun yok eminim diyebilirim. Herhalde çözüm yeni anakart almak sizce ikinci elmi iyi yoksa sıfır mi Bütçe az olunca? Her türlü sıfır iyi ama benim işlemci ve fan soket tipi 1151 böyle sıfır ucuz anakart varmı

Şuan başka anakartim yok ve bilgisayarciya götüremem, ama ekran kartı, PSU , ve işlemcide kesin sorun yok eminim diyebilirim. Herhalde çözüm yeni anakart almak sizce ikinci elmi iyi yoksa sıfır mi Bütçe az olunca? Her türlü sıfır iyi ama benim işlemci ve fan soket tipi 1151 böyle sıfır ucuz anakart varmı
Sıfır yok sanırım ikinci el bak

benimki de böyle dostlar çözemiyorum yardımcı olur musunuz
Valla kaç gündür uğraşıyoruz denemedik sey kalmadı en son cumaya gönderip dua ettirecez sisteme :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ikinci el risklimi? Nasıl anlarız
Duruma göre değişir dostum şehrinden birini bul gel deneyelim de olursa alicam de test edin olursa al

Valla kaç gündür uğraşıyoruz denemedik sey kalmadı en son cumaya gönderip dua ettirecez sisteme :)

Duruma göre değişir dostum şehrinden birini bul gel deneyelim de olursa alicam de test edin olursa al
Yada mesela letgo ve sahibinden de param güvende seçeneği var öyle alıp denesem olmasa iade etsem mantıklı mı olur mu?

Tüm burdaki mesajları oku sende dene. Olmazsa benim gibi yeni anakart almaya çalış yada tamirciye götür

Yada cok basit bi yoldan yapmayı bulduysan bana söyle bende yapayım

hangi şehirdesin

Geri