Bilgisayar Kendi Kendine Açılıp Kapanıyor

Merhaba sorunumu açıklıyorum ben bilgisayarı dün formatladim. Ve bugün ilk iş Valorant indirmek oldu indirdim girdim ama Secure Boot hatası verdi bende BIOS'a girdim halletmek için Secure Boot ayarlarına dokundum, sonra yeniden başlattım ama sonrasında ekran gitti monitöre görüntü gelmedi. Bende acaba monitöre bir şey mi oldu dedim kasayı falan kapatıp açtım olmadı. Ardından kasayı kapattım tekrar açmak istediğimde bu kez de kasa açılınca tüm ışıklar falan geliyor ama 1 Dk geçmeden kasa kapanıyor ve tekrar açılıyor. Böyle tekrarlanıyor ne yapmam lazım? RAM'leri çıkardım taktım olmadı. Ekran kartında aynı şekil ama yine olmadı. Ne yapmam lazım.
pc yi kendim toplarken anakarta start veren bi giriş vardı - + şeklinde girişler takılıyor hatta. onları tak çıkar yapsana yada uygun bir şeyle silsene belki bi ihtimal düzelir.

pc yi kendim toplarken anakarta start veren bi giriş vardı - + şeklinde girişler takılıyor hatta. onları tak çıkar yapsana yada uygun bir şeyle silsene belki bi ihtimal düzelir.
Benim anakartta yok ve kapanıp açılma sorunu çözüldü. Şuan sadece görüntü gelmiyor sinyal yok diyor

Valla dostum bilmiyorum çok. Yüksek derse zaten başka anakarta yonelinirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla dostum bilmiyorum çok. Yüksek derse zaten başka anakarta yonelinirsin
Anakartin yanmış olma ihtimali yokmu?

Anakartta bir şey oldu da ne bilmiyorum dostum yansa hiç açılmaz farkli bır sey var gibi
Reis merhaba daha hala bilgisayarciya götüremedim ama böyle bir şey fark ettim şimdi ben de iki ram var ya hani ben tekrardan denemek için ikisini de çıkardım sadece bir tanesini 2. slota taktım normal olduğu gibi bilgisayar kapanmadan çalıştı ama hala görüntü yok. Diğer Rami de aynı slotta denedim sonuç aynı, Ama sonrasında ilk taktığım rami ilk slota taktım tek başına ve sistem tekrardan kendi kendine kapanıp açılmaya başladı sadece bu ram ve ilk slotta. Diğer rami tek başına iki slotata koyunca sorun yok. Birde ikisini yan yana koyunca da sorun yok ama o dediğim Rami tek başına ilk slota koyunca sistem kapanıp açılıyor. Bu anlattıklarımi denerken ekran yine gelmiyor galiba 1. Slotta sıkıntı var çünkü hangi rami taksam sistem kapanıp açılıyor ama hala görüntü yok madem 1. Slotta sıkıntı var 2. Ye taktım yine görüntü yok

Anakartta bir şey oldu da ne bilmiyorum dostum yansa hiç açılmaz farkli bır sey var gibi
Belki bir şekil yine çözeriz diye yazıyorum bir sakıncası yoksa

Son düzenleme:
Bilgisayarın her şeyi dikkatli çıkar güç kabloları dahil İşlemci ram ekran kartı pinlerin kablosu ne varsa çıkar tek tek tekrar kur bakalım başka seçeneğimiz kalmadı Buda olmazsa anakartı servise gönder bilgisayarıciya degil

Bilgisayarın her şeyi dikkatli çıkar güç kabloları dahil İşlemci ram ekran kartı pinlerin kablosu ne varsa çıkar tek tek tekrar kur bakalım başka seçeneğimiz kalmadı Buda olmazsa anakartı servise gönder bilgisayarıciya degil
Ikinci el aldım servisini nasıl bulacamki

Daha pahalı yapmazlar mi?
:/ dostum başka şansın yok o zaman pc kullanmayacaksın yenisini alana kadar

Başka bir anakart ile deneme şansın olursa çok iyi olur eğer bilgisayarciya git buna eşdeğer model varsa hocam bir deneyelim de

:/ dostum başka şansın yok o zaman pc kullanmayacaksın yenisini alana kadar

Başka bir anakart ile deneme şansın olursa çok iyi olur eğer bilgisayarciya git buna eşdeğer model varsa hocam bir deneyelim de
Tamam bir kere daha gidip deniyecem teşekkür ederim bu arada kaç gündür ilgilendiğin için

Geri