Agalar Neden Şu Kızlar Her Önüne Gelenle İlişki Yaşıyor?

xxxZAURxxx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,115
Valla abi parktan yeni döndüm. Bildiğin millet Zorno yapıyor. Köşede kıyıda. Hatta demin parkta gördüğüm kızı hamile bıraktığına parmağımı basarım. Kimbilir sonunda öyle kızlar kiminle evlenicek. Dünya dağıl artık DAĞILLLL yeter bee. reset at canımız dinlensin :confused:
Kaçıncı kez şahit oluyorum böyle olaya bilmiyorum artık. Hadi çok seviyorsanız evlenin bitsin gitsin olay. Başkasının hayatını mahvetmeyin kendi çirkefliğinizi gizlemekle. Eninde sonunda gün yüzüne çıkıyor da böyle olaylar. Ölümle kanla bitiyor sonu

1781639925159.webp

Aha böyle bakıyorum parkta etrafa. Belki üçüncü kişi lazım diye bağıran olurda yardıma koşalım 😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o değilde sonradan sosyal sitelerde kızlar, sevgilimden ayrıldım Diva yeni kurt arıyor diye paylaşımlar yapıyorlar.
Aynı konuları tekrar tekrar konuşmaya gerek yok. Aç oynunu filmini takıl keyfine bak. Kafa patlatılacak konular değil bunlar...

Bakıyorum da bazılarını fena kötü etkiledi konu.
Erkek adam evlenmeden önce sevdiği kızla ilişki yaşarmı ki? Erkek diyorlar kendilerine birde

Abi seks tek kişilik mi niye sadece dişi tarafa suç atıyorsun

1 kız izin vermezse ister karşısında Ronaldo olsun kıza parmağını süremez. O yüzden kızın kararı önemli.
Saçma bir düşünce bence. Bu eski nesildeki köylü nenelerin gelin bakire değilse namussuz, iffetsiz, ********, değersiz, çöp yığını gibi yaklaşıp damadı her halde temiz görmesinden farksız.

Geri