Android S23fe Upgrade Telefon Önerileri. 📱

Merhaba, hayatımın pişmanlığı olan s23 fe 'den kurtulmak için şuan yeni telefon arayışındayım. aradığım özellikler kamerası, video kalitesi şuankinden kötü olmasın ek olarak sosyal medya uygulamalarında ekran saçma sapan ısınıp kasma donma yapmasın :D ve oyun oynatsın şuan clash royale bile 10 dk oynayamıyorum telefon yanıyor :D

bütçe sıkıntım yok ancak ihtiyacım olmayan birşeye çok fazla para bayılmak istemiyorum ekran sürem gün içinde toplasanız whatsapp dışında max 3-4 saattir. fiyat performans bişey arıyorum. 9-10-12 taksit seçeneği olursa 70-80k ya kadar alabilirim. ( Sıfır )

Teşekkürler,
9-10-12 taksit imkansız zaten ticari kartın varsa max 3-4 o kadar ben iphone 17 öneririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iphone 15 pro max yenilenmiş 12 ay taksit yapıştır
millet sorun yaşasın diye mi öneriyorsun yenilenmiş telefon alınmaz bulaşmayın paranızı çöpe atarsınız

Merhaba, hayatımın pişmanlığı olan s23 fe 'den kurtulmak için şuan yeni telefon arayışındayım. aradığım özellikler kamerası, video kalitesi şuankinden kötü olmasın ek olarak sosyal medya uygulamalarında ekran saçma sapan ısınıp kasma donma yapmasın :D ve oyun oynatsın şuan clash royale bile 10 dk oynayamıyorum telefon yanıyor :D

bütçe sıkıntım yok ancak ihtiyacım olmayan birşeye çok fazla para bayılmak istemiyorum ekran sürem gün içinde toplasanız whatsapp dışında max 3-4 saattir. fiyat performans bişey arıyorum. 9-10-12 taksit seçeneği olursa 70-80k ya kadar alabilirim. ( Sıfır )

Teşekkürler,
Hocam ben s23 fe kullandım s23 ultradan önce bence kesinlikle bir ultra modeline geçmelisin kamera tarafında yeni hissetmek istiyorsan ultra al ve 512 gb dan aşşağısını alma 10 dk 4k video öekiyorsun 10gb yer kaplıyor çinli telefonlara özellik için para verme samsungdan devam et yıllarca güvenle kullan tamam rakip telefon fotoğraf makinesine dönüşüyor olabilir ama fotoğraf makinesi istiyorsan zaten fotoğraf makinesi al yani gerek yok ben şuanda snapdragon 8 gen 2 for galaxy ile baya mutluyum havuza bile telefonla giriyorum çok rahatım telefonu denize soksan su alsa bile servis bakıyor servis ağıda çoğunlukla hızlı ve kolay kafan rahat olsun yani 25 ultra düşün derim farklılık olsun dersen s25 edge al kalan paraylada buds 3 ve watch 7 falan alırsın hem yeni kasalar 23 ve 24 ultra gibi elde yormaz rahat olursun yani ben telefonu cebime sığdıramıyorum .

niye satma ihtiyacı hissediyorsunuz ki, ömrü dolana kadar kullan ki bu cihaz 5-6 yıl götürecek bi cihaz
Ben de merak ediyorum. Telefon mu aliyoruz yatirim mi yapiyoruz anlamadim. Yenilenmis iphone 11 almak yerine gittim a56 aldim yani da hediye samsung galaxy buds 3 verdiler. Gayet memnunum sirf elma diye bitik yillar oncesinin amiral gemisini almaya gerek yok.

Geri