Mediamarkt'tan Ne Alabilirim?

falkON

80+
Reaksiyon skoru
67
İyi forumlar, malum şu mediamarkt vantilatör olayını bilenler bilir.

Gelen 750 liralık kuponu kullanacak bir şey bulamıyorum. İhtiyacım olan ürünlerin çoğu farklı satıcıdan.
E malum kendi sattıkları ürünler de zaten neredeyse dışarıdan 2 kat pahalı. (bir laptop çantası 800 lira, trendyoldan bakıyorum 500 lira)

Kuponu kullananlar neler aldı, önerebileceğiniz neler var?
750-1500 arası fiyatlar uygundur. Mümkün mertebe 750 lira altında olanlar daha makul (Çok fazla fark ödeyip bunlara para kazandırmak da istemiyorum.)

usb falan alabilirsin

usb falan alabilirsin
valla çok baktım da her seferinde bir yerlerden ala ala açılmamış 2-3 tane flash duruyor :D

araç içi kamera baktım 1.500 lira (bende var hediye olarak)
aksiyon kamerası baktım 1.500 lira (hiçbir işime yaramayacak :D )
oneblade baktım 1.500 lira (daha yeni tıraş bıçağı seti aldım 1 yıl götürür)
bir de şuna baktım ama 1.700 lira bunun için 950 lira vermeyi pek gereksiz gördüm zaten var kolum
1781595927984.webp

valla çok baktım da her seferinde bir yerlerden ala ala açılmamış 2-3 tane flash duruyor :D

bir de şuna baktım ama 1.700 lira bunun için 950 lira vermeyi pek gereksiz gördüm zaten var kolum
Alıntıyı görüntüle
aksiyon kamerası al işte doğaya yürüyüşe çıkarsın çekersin bir yere sabitlersin çekersin her türlü iş görür tabi beleş ise.

aksiyon kamerası al işte doğaya yürüyüşe çıkarsın çekersin bir yere sabitlersin çekersin her türlü iş görür tabi beleş ise.
üstüne 750 lira vermek gerekiyor

alınır mı bilemedim

ustune bıraz para koyup mouse alınabılır
direkt laptop çantasına sığabilecek klavye mouse seti bakıyorum aslında. evde full sistemim var hem iş hem kendi bilgisayarım için. aslında şu ergonomik mouselardan denk gelirse stoğa düşünülebilir. yoksa oyun için klavye mouse, iş için klavye mouse ikisi de var teşekkürler

usb falan alabilirsin
usb link atar mısın hocam hangiisini önerirsin

Alıntıyı görüntüle
araç içi kamera nasıl iş görür mü link atar mısın hocam bir de bu kola 950 TL değer mi forumda paylaşılan bi tane kol var 1100-1200 tl bandında adını unuttum ondan iyi mi? mi değilse 200 koyar onu alırız kupon var diye çöpe para vermiyelim 😅

usb link atar mısın hocam hangiisini önerirsin

araç içi kamera nasıl iş görür mü link atar mısın hocam bir de bu kola 950 TL değer mi forumda paylaşılan bi tane kol var 1100-1200 tl bandında adını unuttum ondan iyi mi? mi değilse 200 koyar onu alırız kupon var diye çöpe para vermiyelim 😅
araç içi kamera bu vardı 1.500e
70MAI var bende onun için bilemedim kalitesi vs nedir diye.

ya kol bende dandik yan sanayi bir şey var bunun görselini gerçekte görmem gerekiyor bu kadar güzel mi gerçekten diye

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
araç içi kamera bu vardı 1.500e
70MAI var bende onun için bilemedim kalitesi vs nedir diye.

ya kol bende dandik yan sanayi bir şey var bunun görselini gerçekte görmem gerekiyor bu kadar güzel mi gerçekten diye
şuna bi bakayım teşekkür ederim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,044
Üyeler
197,809
Son üye
xvexmm
Geri