bu fiyata milleti yamyam gibi koşturuyorlar aynen normali buPiyasa Yavaş Yavaş Normale Dönüyor Anlaşılan .
bu fiyata milleti yamyam gibi koşturuyorlar aynen normali buPiyasa Yavaş Yavaş Normale Dönüyor Anlaşılan .
Ram alinmiyordu . Bana kalırsa Kanal sahipleri çekip gruba tıklama olsun diye atıyorlarbu ssd iptal yer bence çok uğraşmayın ama ram amazon satıcılıydı yazık oldu
olabilir bi kanal sahibi ben bile alamadım yazmışRam alinmiyordu . Bana kalırsa Kanal sahipleri çekip gruba tıklama olsun diye atıyorlar
hangi kanal hocamRam alinmiyordu . Bana kalırsa Kanal sahipleri çekip gruba tıklama olsun diye atıyorlar
3 Kanal paylaştı dm yazarsan söylerimhangi kanal hocam
%101 googledan yorumlara baktım hep aynı şeyi yapmışlar uzun bir süre bekletmişlerbu ssd iptal yer bence çok uğraşmayın ama ram amazon satıcılıydı yazık oldu
depo degilmiydi buAmazon satıcılı olsa bile iptal olabilir. Benim 980tlye aldığım ürün iptal oldu bugün.
Alıntıyı görüntüle
direk iptal olursa iyi, başka bi şekilde uzatıyorlarmış sanırım süreci.depo degilmiydi bu
pazartesiye kadar beklerim hala ses yoksa kendim iptal ederimdirek iptal olursa iyi, başka bi şekilde uzatıyorlarmış sanırım süreci.
teslim tarihine 24 haziran demeleri sıkıntı zaten başlıbaşına.pazartesiye kadar beklerim hala ses yoksa kendim iptal ederim
nerde yaşıyorsunuz bence cuma gunu yazıyorteslim tarihine 24 haziran demeleri sıkıntı zaten başlıbaşına.