2. El Ürün Alırken Risk Alıyor Musunuz?

O tutarları %100 guvenmediğin ya da tanımadığın kimseye havale yaparak ticarette bulunma. 300₺ icin insan dolandıran ucubeler var birikime yazık olur. Balıkesirde tanıdığın varsa ondan yardım iste yoksa da yapacak bisey yok baska ilanlara bak ya da Paramguvende icin zorla adamı. Wp dan yaz suan direkt alacağım vs de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeni nesil kartlarda mining olmaz rtx 30 40 50 bu serilerde mining olmaz çünkü kartlar yüksek watt gerektiriyo ve kazım değerlerinin hakkını vermiyo genelde Miningciler gtx 1050 1650 1660 super kartlarını kullanır bazı 3060 da kullanılır onu söyliyim ama 50 ve 40 serisi kartların %80 i temiz
30 serisi dünyada sadece miningde kullanıldı o yüzden firmalar lhr cıkardı hocam.
3070 ve üzerini temiz bulamazsın ilanların %80i mining çıkması

aynı şehirdeysek ben de gidip alıyorum hocam en sağlıklısı elden almak hiç şüphesiz

atayım hocam siz de bakın güvenli alma fırsatınız olursa alın fiyatı iyi duruyor
Süper ekstrem uygun değil ama 9060xt bakan almak isteyen biri için iyi fiyat, fiyattan direkt dolandırıcı damgası yemedi koyduğu fotoğraflar vs de legit duruyor. Hesap açılış tarihi bir tık şüpheli duruyor.

Param güvende satıcıdan çok alıcıyı koruyor. Sen mesela aldın geldi ürün zarar versen ürüne sonra iade oluştursan satıcının elinde herhangi bir delil yoksa yandı. Ama elden alabilme imkanın varsa tabi ki elden al.

Eskiden bende çok kullanıyordum param güvendeyi 50 ye yakın kargom vardır. Ama şu olayı öğrendikten sonra pek kullanmıyorum elden satış yapıyorum.

param guvende olmadan alirsan parayi gonderdigin an is bitti adamin insafina kalirsin ayrica adamdan kesilicek komisyonu oderim dedigin halde param guvendeyle gondermiyosa muhtemelen dolandiricidir
param güvendeyle satıcı dolandırmada moda oldu onu nasıl yapıcaz?

Sitelerden 2. el ürün alırken param güvende vs açmak istemeyen satıcılardan direkt uzak mı duruyorsunuz? Misal çok iyi fiyattan bir ekran kartı gördüm ve gerçekten alasım vardı, test sonucunu eklemiş, ekran kartının fotoğrafı var garanti etiketi üzerinde statik poşeti de varmış dediğine göre vs. vs. Ama param güvende yapmadığı için emin olamıyorum ve şimdilik almaktan vazgeçtim, bazıları daha yüksek para vermeyi teklif etmiş param güvende açması için onları da reddetmiş, bu tarz durumlarda ne yapyıorsunuz?
param güvende olarak adamdan ürün alıyorum adam ürünü eksik yolluyor geri iade ettim . param güvende olmasa param boşa gidecekti .

o zaman sadece elden alım satım yapıcaz . en güvenlisi bu

Param güvende alıcıyı önemseyen bir sistem şahsen satıcıysam bende bulaşmam en mantıklısını yapıyor. Bir arkadaşım daha birkaç hafta önce 5070 ini böyle satmak istedi soğutması hoşuna gitmemiş 2 fanlı bir model vramleri ve gpu yu çalıp geri iade yollamışlar. Ne günlere kaldık.

Sitelerden 2. el ürün alırken param güvende vs açmak istemeyen satıcılardan direkt uzak mı duruyorsunuz? Misal çok iyi fiyattan bir ekran kartı gördüm ve gerçekten alasım vardı, test sonucunu eklemiş, ekran kartının fotoğrafı var garanti etiketi üzerinde statik poşeti de varmış dediğine göre vs. vs. Ama param güvende yapmadığı için emin olamıyorum ve şimdilik almaktan vazgeçtim, bazıları daha yüksek para vermeyi teklif etmiş param güvende açması için onları da reddetmiş, bu tarz durumlarda ne yapyıorsunuz?
aynı ilden temiz bi ürün bulana kadar beklemek en iyisi bence

çözüm yok elden mecbur artık

İlan temiz duruyor ama ilanda numara olmayınca insan kıllanıyor. Tabi sürekli arayan oluyor diye de kapatan var.

Eğer alacaksan Balıkesir de tanıdık varsa gidip alsın. Test etsin vb. Diğer türlü para gönderilip alınmaz. Kimseye güven olmuyor.

İmzamda gözüken 4070 TI Super de imzamda gözüken 1000w PSU da 2. el aldım ve param güvende olmadan aldım peki ne kontrolünden geçtim Öncelikle başka satışları olmuş mu eğer hayırsa çok güvenemem ama evet ise değerlendirme puanı nedir sonrasında Adı ile iban adı uyuşuyor mu sonrasın da canlı bir test videosu istiyorum çünkü dolandırıcının elinde aslında bu ürün çoğunlukla olmaz diyelim ki olduğunu var sayalım test sonucunda sorunlu olup olmayacağını zaten görmüş olacağım ve bir kaç farklı yol ile de telefon ve ad bilgisi uyuyor mu eğer uyarsa alırım. PG ile yapmamalarını da anlarım çünkü gerçekten satıcıyı o sistem hiç korumuyor ve çoğunlukla da o sistemle mağdur da ediyorlar satıcıyı diyelim ekran kartını çipini söküp iade ediyorlar felan

Süper ekstrem uygun değil ama 9060xt bakan almak isteyen biri için iyi fiyat, fiyattan direkt dolandırıcı damgası yemedi koyduğu fotoğraflar vs de legit duruyor. Hesap açılış tarihi bir tık şüpheli duruyor.
açılış tarihinden kıllandım ben de sonradan, bu riske girmicem balıkesirde tanıdık yok

Param güvende alıcıyı önemseyen bir sistem şahsen satıcıysam bende bulaşmam en mantıklısını yapıyor. Bir arkadaşım daha birkaç hafta önce 5070 ini böyle satmak istedi soğutması hoşuna gitmemiş 2 fanlı bir model vramleri ve gpu yu çalıp geri iade yollamışlar. Ne günlere kaldık.
ne saçma işmiş abi o çok geçmiş olsun

Geri