Akıllı Saat Önerisi !

Reaksiyon skoru
77
Selamlar, Apple Watch kullanıyorum fakat pil ömründen çok bıkmış durumdayım. Bana iPhone ile uyumlu çalışan, 10.000 TL bandını geçmeyecek bir saat önerebilir misiniz? Pili uzun gitsin, spor (kardiyo vb.) yaptığım için de nabız ölçümü ve genel takip konusunda beni üzmesin istiyorum. Önerileriniz nelerdir?

Selamlar, Apple Watch kullanıyorum fakat pil ömründen çok bıkmış durumdayım. Bana iPhone ile uyumlu çalışan, 10.000 TL bandını geçmeyecek bir saat önerebilir misiniz? Pili uzun gitsin, spor (kardiyo vb.) yaptığım için de nabız ölçümü ve genel takip konusunda beni üzmesin istiyorum. Önerileriniz nelerdir?
genelde huawei modelleri iyi oluyor hocam

bizim peder son zamanlarda yürüyüşe falan sardı adım sayar akıllı saat istiyodu benden. babalar günü geliyor diye ona güzel bir süpriz yapayım, günlük aktivitelerini falan daha keyifli hale getireyim dedim. akıllı saat piyasasıda cidden derya deniz abi bi sürü karmaşık özellik, kafa karıştıran arayüzler falan var. adama gidipte menüsünde kaybolacağı, kurcalarken hevesinin kaçacağı bişey almak istemedim. hem tasarımı şık duracak hemde yaşlı insanın rahatça kullanabileceği sadelikte bir model bulmak lazımdı. araştırma yaparken doğrudan trendyoldaki resmi marka mağazalarına bakıp kullanıcı yorumlarını filtrelemeye başladım. daha önce aynı modeli alıp kendi babasına kullandıranların gerçek deneyimlerini tek tek okuyunca, arayüzü tam bizim pederin dilinden anlayan sade ve doğru modeli nokta atışı yakaladım. kutuyu açtığı anki o çocuksu sevinci, saati koluna takıp heyecanla adımlarını saymaya başlamasını görmek cidden harika bir duygu valla. bu yaştan sonra adama güzel bir motivasyon ve yürüyüş arkadaşı kazandırmış olduk, keyfi şu an acayip yerinde.

Geri