Yardım 20bin Km De Bajaj Rs200 Almak Mantıklı Olur Mu

Reaksiyon skoru
4
arkadaşlar 20-25 bin km var sayalım grenajlarda ufak tefek kırıklar mevcut aile evinde yaşıyoruz önemli masraf olarak görmüyoruz 70 bin tl 75bin tl ye alınabilecek bi motor mu acaba 2018 2019 2020 modelli

Bajaj epey dayanıklı, sahibine bir bak apaçi değilse sorun yok. Hindistanda 300K km yapan kurye motorları bunlar. (tipi spor evet ama motoru bire bir aynı scooter motoruyla)

Bajaj epey dayanıklı, sahibine bir bak apaçi değilse sorun yok. Hindistanda 300K km yapan kurye motorları bunlar. (tipi spor evet ama motoru bire bir aynı scooter motoruyla)
şöyle bir şey buldum hocam bir de 25bin km satıcının söylediğine göre hatasız hasar kaydı vs yok 45bin peşin 49 tek çekim kk yapabilirim diyor

Ekler

• IMG_2834.webp
    IMG_2834.webp
    119 KB · Hit: 11
ben direkt satıcısndna alma taraftarıyım, bunda kesin birşeyler vardır.

ama 45 bin de epey iyiymiş. 700 basımlık abonman gibi düşün. 1 senede yakacağın para aslında (1 basım 65 tl)

ben direkt satıcısndna alma taraftarıyım, bunda kesin birşeyler vardır.

ama 45 bin de epey iyiymiş. 700 basımlık abonman gibi düşün. 1 senede yakacağın para aslında (1 basım 65 tl)
45 peşin vermek istiyorum geri kalanı kk ile ödemek istiyorum 6 ay taksitli motor fiyatıda max 100 bin olması lazım taksitli tutarı ama bulamıyorum istanbul içi

aldın, sıkıntısız binersen ok ama bir başladı mı sıkıntı çıkarmaya işte o zaman sıçtın zincirleme geliyor sıkıntıları

Lastiği, Zinciri değişmiş mi, motorun bakımları periyodik olarak yapılmış mı servis kayıtlarını iste bence onlara da bak (not bende motor satiyom da :D )

Geri