Siyah renkİçindeki PSU beyaz mıdır acaba?
knk psu görünmüyor kiOrtanca mavisi kasa, iç kısmı pure beyaz ama psu siyahİyi ki almamışım şu garabeti.
Beyler acil ben bu egzoz fanının kablolarını nereye takıcam alttaki kontrolcu kartta yer yok egzoz fanı baglanmamisBugün teslim edildi. Fırsatı paylaşanlara teşekkür ederim. Bu fiyata oldukça kaliteli bir kasa.
Kontrolcüye bağlı olan fanlardan birinin erkek soketini egzoz fanınkine tak hallolur. Yanlış görmediysem kontrolcüde yer olmadığı için boş bırakmışlar diğer fanlardan biriyle çalıştırabilirsin. Aynı anda mod değişir.Beyler acil ben bu egzoz fanının kablolarını nereye takıcam alttaki kontrolcu kartta yer yok egzoz fanı baglanmamis
Argbyi dedigin gibi yaparim da şu ne olcak?Kontrolcüye bağlı olan fanlardan birinin erkek soketini egzoz fanınkine tak hallolur. Yanlış görmediysem kontrolcüde yer olmadığı için boş bırakmışlar diğer fanlardan biriyle çalıştırabilirsin. Aynı anda mod değişir.
Anakarta taktım benArgbyi dedigin gibi yaparim da şu ne olcak?
Anakarta takacaksın veyahutta splitter kullanıp hepsini kontrolcüye bağlıycaksınArgbyi dedigin gibi yaparim da şu ne olcak?
o fandan geliyorsa dc kablosu 3 pin anakarta tak. voltaja göre fan rpm alırArgbyi dedigin gibi yaparim da şu ne olcak?
hocam bu arada evde kaç kasan oldu merak ettimBeyler acil ben bu egzoz fanının kablolarını nereye takıcam alttaki kontrolcu kartta yer yok egzoz fanı baglanmamis
Kasanın kutusunda ekstra fan çoklayıcı çıkmadı mıArgbyi dedigin gibi yaparim da şu ne olcak?
Suan 2o fandan geliyorsa dc kablosu 3 pin anakarta tak. voltaja göre fan rpm alır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam bu arada evde kaç kasan oldu merak ettim![]()
Fanin kutusu yok ki kasanin icinde gelen fan bu egzos fanıKasanın kutusunda ekstra fan çoklayıcı çıkmadı mı
ben fazeon tahta temalı kasamıydı yoksa bitfenix cube kasa mı ne aldın diye hatırlıyordum ondan sordumSuan 2![]()