Alihanyilmaz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,732
Ben senin için üzülüyorum. Sen de mutlu ol.Size hergün bayram hacı. Akıl yok, fikir yok. Rahat adamsınız.
Ben senin için üzülüyorum. Sen de mutlu ol.Size hergün bayram hacı. Akıl yok, fikir yok. Rahat adamsınız.
hocam hayvan zehirleyecek kadar zalim değilim konuyla ilgilenen arkadaşlar polise şikayet ettik kendilerini daha öncede oturdukları yerde çok fazla şikayet almışlar polis geldi ve dediği tek şey yinemi bu kadın onlarda bıkmışlar önümüzdeki hafta bende pitbul alıcam artık son çaremGece kedilerini ve köpeklerini zehirleyin.
Evinin girişine çöp atın.
Yüksel sesli müzik çalın.
Göze göz, dişe diş. Siz hep daha beterini yapın. Barındıtmayın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Carlo sen git İsrail ordusuna gönüllü yazıl. Burada çok mutsuzsun.
hocam ne ailesi resmen mahalle aynı fikirde dedem bizimle kalıyor ve protez bacaklı adama bugün köpek saldırdı hayvanlara çiğ et vermek onları hırçınlaştırıyor sanki resmenkadın tam ruh hastası kedi köpek annesi yahudilerin en sevdiğini türkiyede yaymak istedikleri aile türlerinden . bildiğim kadarıyla apartmanlarda mesela 1 apartmanda 20 daire var bu 19 daire X dairesinden şikayetçiyse onlar apartman huzurunu bozmaktan taşınmak zorunda kalıyorlar . sizin eviniz villa ama sonuctaa 1 site . bir avukat ile görüşebilirsiniz ve diğer ailelerde sizinle aynı görüşte mi
güzel imza
koskoca mahallede hic bi tanıdığı falan birisi yok mu halletsin şunu. adam yaralamaya giriyor artık yaptığıhocam hayvan zehirleyecek kadar zalim değilim konuyla ilgilenen arkadaşlar polise şikayet ettik kendilerini daha öncede oturdukları yerde çok fazla şikayet almışlar polis geldi ve dediği tek şey yinemi bu kadın onlarda bıkmışlar önümüzdeki hafta bende pitbul alıcam artık son çarem
hocam ne ailesi resmen mahalle aynı fikirde dedem bizimle kalıyor ve protez bacaklı adama bugün köpek saldırdı hayvanlara çiğ et vermek onları hırçınlaştırıyor sanki resmen
1. çözüm yolum pitbul almak 2. çözüm yoluda oturup mükemmel adaletimizin hükmünü beklemek ki hüküm gelesiye kim öle kim kala