Gigabyte G25f2a 240hz Vs Lenovo Legion 25-10 320hz

mesela benim attığım lenovo 25-10 320hz idefixte 6,600 senin attığın aoc 310 hz, ms 1 yani daha yüksek ikisi de pivot ama arada 1,5 2 bin tl gibi bir fark var aoc daha pahalı, monitör almak bu yüzden bu kadar kafa karıştırıcı ve zor
Valla ben hz den ziyade canlılık görüntü kalitesi vs için baktım 1080p de en iyisi bu sanırım o yüzden

Sen ne oynuyorsun ne amaçla kullanıyorsun, netlik parlaklık canlılık nasıl, kendin renk ayarı yaptın mı ekstra olarak
hocam 4 gün önce aldım bugün açabildim ne yazık ki ölü piksel çıktı ve lenovoda değişim için 3 taneden fazla piksel olması gerekiyor diyor idefixten aldım bakalım değiştirmeye çalışıyorum ama kabul etmezseler son çare iade gibi duruyor

Aynı iklimdeyim tam olarak aynı ne yaptınız lütfen yardım hangisine karar verdiiniz aldınız mı

Aynı iklimdeyim tam olarak aynı ne yaptınız lütfen yardım hangisine karar verdiiniz aldınız mı
Ben ikisini de almadım ikinci el asus 300hz pivot monitör aldım, 165hzden geçmeme rağmen farkı hissetmedim desem yeridir, sizin yerinizde olsam hz konusuna aşırı takılmayıp gigabyte olanı alırım, devamlı indirime giriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,040
Üyeler
199,273
Son üye
dracowst

Geri