Google Yorumlarına Şunları Yazdım İşletme Sahibi Dava Açaçagını Söylüyor

Yaman27

80+
Reaksiyon skoru
9
Bu arkadaşlara iş yaptıracaklar dikkat edin sakın iş yaptırmayın 30.12.2025 yılında cam balkon bağlantısı yaptım ödemesinin birazını nakit birazını elden kart çekti anlaşmamda koyu cam istedim açık renk cam getirdi geri itiraz ettim söküp tekrar aynı camı getirdiler montajı da yarım bırakıp gittiler 6 aydır balkon oldugu gibi duruyor arıyorum açmıyorlar iş yaptıracak olanlar varsa kesinlikle iş yaptırmasın firmanın eski ismi gülka aliminyum( yeni ismi dev-cam aliminyum yaptıkları iş resimlerde mevcut profilleri ekleme yapıp getirdiler şuan tekrar iş oldugu gibi duruyor ödeme yapacaklarını söylediler 54.000 tl ödeme yaptım 10 bin tl elden 44.000 tl kart çektiler paramı geri vermiyorlar

yani bu yazdıklarımdan dolayı bana dava açsa kazanma ihtimali ar mıdır aramıza avukat var mıdır
yok aynı durumu yaşadık direk üstü kapalı cam balkonlu teras yaptırmak için anlaştık geldiler eksik parça ve iş bilmeyen ustayla yaklaşık 3 ayda bitiremediler sonra baya olaylar oldu bize dava kağıdımı öyle bişe yollamışlar bizde geri onlara açtık yalan yanlış söylemlerle yok ustaları eve almıyolar yok parçamızı çaldılar gibi gibi tü delilleriyle biz de dava açınca yan çizdiler MOONSHİNE bu markada pendikte ismini değiştirmiş şimdi

yok aynı durumu yaşadık direk üstü kapalı cam balkonlu teras yaptırmak için anlaştık geldiler eksik parça ve iş bilmeyen ustayla yaklaşık 3 ayda bitiremediler sonra baya olaylar oldu bize dava kağıdımı öyle bişe yollamışlar bizde geri onlara açtık yalan yanlış söylemlerle yok ustaları eve almıyolar yok parçamızı çaldılar gibi gibi tü delilleriyle biz de dava açınca yan çizdiler MOONSHİNE bu markada pendikte ismini değiştirmiş şimdi
peki tekrar siz dava açtıgınızda bir ücret falan bişey ödediniz mi

dava vs sorun olmaz yalandan laf kalabıklığı yapmış parayı alabilceğini sanmıyorum dava açsan bi 54 daha harcarsın 2-3 sene uğraşmaya deymez

Geri