3.5-4m Arası Golf 8r Alınır mı

Reaksiyon skoru
7
arkadaşlar 3-4 m arasına 2022 golf 8r almak mantıklımı yoksa başka öneriniz varmı
çünkü araba 300 beygir 4 çeker 2.0 motor orijinal akrapovic egzoz vb. özellikler bu fiyat bandında hangi arabada var genç işi güzel bir araç başka öneriniz var mıdır

Hatchback bakıyorsan o paraya alabileceğin en iyi araba bence.
arkadaşlar 3-4 m arasına 2022 golf 8r almak mantıklımı yoksa başka öneriniz varmı
çünkü araba 300 beygir 4 çeker 2.0 motor orijinal akrapovic egzoz vb. özellikler bu fiyat bandında hangi arabada var genç işi güzel bir araç başka öneriniz var mıdır

hocam arabalardan hiç anlamam ama i20n falan nasıl o da güzel değil miydi

hocam hatchback sedan farketmiyor ama suv çok tercihim değil
Tesla model y performance modeline de bakabilirsin. 4 milyona satılıyor sıfırı. Performans olarak 0-100 ü daha iyidir golf r dan.

hocam arabalardan hiç anlamam ama i20n falan nasıl o da güzel değil miydi
hocam güzelde i20n karaborsada fiyatları değmez gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tesla model y performance modeline de bakabilirsin. 4 milyona satılıyor sıfırı. Performans olarak 0-100 ü daha iyidir golf r dan.
hocam elektrikli sevmiyorum söylemeyi unutmuşum

hocam güzelde i20n karaborsada fiyatları değmez gibi

hocam elektrikli sevmiyorum söylemeyi unutmuşum
valla bilmiyorum benim bi arkadaş istiyordu 20n baya hızlı falan fistan güzel bir arabaymış sonra peder izin vermedi leon fr aldı body kitinden popcornuna egzozuna her şeyini yaptırdı fena bir şey oldu

dün gece yatarkan aklıma geldi nasıl geldiyse durduk yere golf r çok güzel araba yakışır bence hocam çok severim

bu model ne hocam yanlış mı yazdınız

valla bilmiyorum benim bi arkadaş istiyordu 20n baya hızlı falan fistan güzel bir arabaymış sonra peder izin vermedi leon fr aldı body kitinden popcornuna egzozuna her şeyini yaptırdı fena bir şey oldu
hocam i20n bilmiyorum ya çok para istiyorlar çok bi artısı yok golf r a göre leonda alırsam downpipe yaparım o da ceza yedirir uğraşmam onla

hocam belki genç işi değildir ama bahsettiğin paralara e200d var çok üst klasman golf e göre

Son düzenleme:
Açık açık söyliyim hocam şımarıcaksanız böyle riskli hareketler atraksiyonlar yapıp milletinin ve kendinizin canını tehlikeye atıcaksanız bu beygirde bir araç almayın. Konforlu alın onun yerine. Efendi sürücekseniz ise bu para gol 8r dır ya. Rakip olarak Typer ve A45 var diyebilirim. Typer 4 çeker değil ve manuel ama o konuda çok rahat olmaz. A45 lerin ise bu fiyatlarda modeli düşük. Golf 8r çok hoş olur bu bütçede bence. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,591
Üyeler
198,154
Son üye
hzm.
Geri