Dün indirimdeydi 11.999 bekliyorum bakalım umarım güzeldir.bütçem olsa kaçırmam LG'den sonra diğerleri led ekran gibi geliyor.
Dün indirimdeydi 11.999 bekliyorum bakalım umarım güzeldir.bütçem olsa kaçırmam LG'den sonra diğerleri led ekran gibi geliyor.
Lol de alıyorsun o fps i onun dışı gereksiz ama renk gamutu ve çözünürlük olarak da baya iyi monitörmace 300 hz gereksiz olur sanki reis
lol bozuk oyun hiçbir oyunda yemediğim drobu lolde yiyorum 300 sabit zor o oyundaLol de alıyorsun o fps i onun dışı gereksiz ama renk gamutu ve çözünürlük olarak da baya iyi monitör
Çok şikayet alan bir model tavsiye etmiyorum. Acayip coil whine falan geliyor diyorlardı.Bu nasıl Türkçe incelemesinde var![]()
Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.289,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
tamam teşekkür ederim. Gold olmşsun hayırlı olsunÇok şikayet alan bir model tavsiye etmiyorum. Acayip coil whine falan geliyor diyorlardı.